Last news in Fakti

6 Юни, 2013 11:55 2 076 0

Дъщерята на Майкъл Джаксън беше приета в болница след опит за самоубийство

  • майкъл джаксън-
  • парис джаксън-
  • самоубийство-
  • наркотици
Дъщерята на Майкъл Джаксън беше приета в болница след опит за самоубийство - 1
снимка: БГНЕС

Парис Джаксън, дъщерята на покойния крал на попа Майкъл Джаксън, е била приета в болница след опит за самоубийство, съобщава Би Би Си.

15-годишното момиче е взело свръх доза наркотици в дома си в Лос Анджелис. Служители на бърза помощ са успели да пристигнат на време за да спасят дъщерята на поп легендата, като първоначално не са успели да я идентифицират.

Ейнджъл Холански,  дългогодишен биограф на бащата на Майкъл  и дядо на Парис- Джо Джаксън заяви, че момичето се възстановява бързо и болничната рехабилитация му се отразява добре.

Парис Джаксън е единствената дъщеря на покойния Майкъл Джаксън, като в момента е част от  дело за милиони долари, заведено от роднините на музикалната икона срещу фирмата за организиране на концерти AEG Live. Според семейство Джаксън, въпросната фирма носи пряка вина за смъртта на великия певец, която беше причинена от взимането на свръх доза сънотворни през 2009 г.

Приживе кралят на попа правеше всичко възможно да защити децата си от силния медиен интерес насочен към него. Той не допускаше журналисти до тях, а когато ги извеждаше навън, ги обличаше с широки дрехи и закриваше лицата им с маски. След неговата смърт обаче, дъщеря му започна да води изключително социален и публично достъпен живот.

Парис е част от мажоретния състав в своята гимназия и често се появява на публични събития свързани с баща й. Тя е постоянна мишена за папараците, като изглежда, че напрежението на което е била  подложена я е довело до крайности.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА