Last news in Fakti

14 Юни, 2022 13:15 1 379 2

Кевин Спейси е призован в съда

  • кевин спейси-
  • обвинения-
  • сексуални посегателства-
  • лондон-
  • съд

Обвиненията са за сексуални посегателства

Кевин Спейси е призован в съда  - 1
Снимка: БГНЕС

Британската полиция обяви, че е внесла обвиненията срещу носителя на награда "Оскар" Кевин Спейси за сексуални посегателства и актьорът трябва да се яви в съд в Лондон в четвъртък, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Миналия месец прокуратурата разреши предявяването на четири обвинения срещу 62-годишния Спейси за сексуално насилие срещу трима мъже.

От полицията съобщиха, че престъпленията, за които е обвинен Спейси, са извършени между март 2005 г. и април 2013 г. в Лондон и Глостършър. Те са извършени срещу мъж, който сега е на над 40 г. и срещу двама мъже, които са на над 30 г.

"Той трябва да се яви в съда в Уестминстър в 10 часа на 16 юни, четвъртък", обяви лондонската полиция.
Спейси заяви по-рано, че иска да се яви и защитава пред британския съд и че е уверен, че в делото ще докаже невинността си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 го шо

    7 0 Отговор
    велик актьор. но нещо го нарочиха "своите". за едни пари, вероятно...
  • 2 Вече

    1 0 Отговор
    е модерно. Ще има още такива случаи.