Last news in Fakti

14 Юни, 2022 14:15 11 062 5

Най-нежните и любвеобилни мъже в Зодиака

  • нежност-
  • мъже-
  • зодии-
  • зодиак

Те наистина знаят как да обичат

Те не са от типа на мачовците, с които ще изгорите от страст. Не са и от типа на обиграните джентълмени, които винаги казват правилните неща. Но те знаят как да обичат.

Най-нежните и любвеобилни мъже според знаците на зодиака Телец

Мъжът Телец знае как да ви даде любов. Той може да бъде едновременно страстен и темпераментен, нежен и уверен, уязвим и силен. От него ще получите подкрепа, обич и грижи всеки ден от съжителството ви.

Телецът ще се отнася с вас по специален начин. Ще ви дава топлина, нежност и любов, така че никога да не се почувствате пренебрегнати. Ако ви обича, той ще направи всичко по силите си, за да бъде до вас. И може да бъде много лоялен във времето.

Рак

Ракът се привързва силно и може да се фокусира изцяло върху връзката, ако отговорите на чувствата му. Той ще бъде с вас постоянно, ще ви обгрижва и ще ви обръща внимание. Около него няма да се почувствате никога самотни.

Ракът ще се грижи за вас не защото трябва, а защото така му идва отвътре. Няма сила, която да го отдели от вас. Ако бъдете лоялни с него, той ще ви отвърне със същото.

Дева

Мъжете от този знак са предани любовници. Те мечтаят за истинска и дълбока връзка, а не за мимолетни отношения. Сигурността и добрата комуникация са приоритет за тях и не биха си тръгнали от една връзка, ако са щастливи.

Девите са готови да дадат нежност и любов. Те не крият чувствата си и не играят игрички. Няма да ви поставят ултиматуми, да ви тестват по различни начини. С тях винаги знаете какво да очаквате.

Везни

Везните са много нежни, привързващи се и внимателни, когато са влюбени. Те не играят ролята на мачо. Не налагат мнението си над жената и не се опитват да я контролират. Дават ѝ свобода и уважават нейните граници.

Везните са грижовни и олицетворяват мъжките качества, за които копнеят жените. Най-нежните и любвеобилни мъже според знаците на зодиака.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хм, Дева!?

    11 1 Отговор
    Мъжете Дева са най-големите измамници. Изневеряват под път и над път. За тях това е спорт.
  • 2 везна

    1 1 Отговор
    И като ку....... след всичко това ти се качи на главата,следва кютеек!
  • 3 Хариуан

    1 2 Отговор
    Точно изброените - едва ли. Телецът донякъде, но в замяна ще ти съсипе нервната система.

    Коментиран от #4

  • 4 селтак

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хариуан":

    Нещо за Овните да кажеш,че от една такава бел ден не видех!
  • 5 Васик Атанасова

    1 1 Отговор
    А. Рибите са най грубите мъже
    Бият жените си
    И ги пусуват