Last news in Fakti

15 Юни, 2022 15:15 1 213 0

Хю Джакман отново с коронавирус

  • хю джакман-
  • коронавирус-
  • за втори път-
  • бродуей

За положителния тест съобщи самият той в Туитър

Хю Джакман отново с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът Хю Джакман прекрати изявите си в шоуто "Музикантът" ("The Music Man") на Бродуей заради положителен тест за COVID-19, съобщи Ройтерс, цитирана от life.dir.bg.

Австралийската мегазвезда дава положителен тест за новия коронавирус за втори път. Той самият съобщи новината в Twitter късно в понеделник, два дена след като участва в програмата на театралните награди "Тони".

През декември миналата година представленията на "Музикантът" на Бродуей бяха прекратени, докато Джакман се възстанови. Сега ще го замества Макс Клейтън.

В страницата на шоуто в Twitter пише, че Хю Джакман ще се завърне на сцената на 22 юни.

Ринго Стар отново отложи част от концертите от лятното турне на "Ол Стар бенд", след като двама от членовете на групата се заразиха с Ковид-19, съобщи ДПА.

"Много съжаляваме, че разочароваме феновете. Чудесно бе да се върнем отново на път, на турне и се забавлявахме много да свирим за всички вас. Но както добре знаем, Ковид все още е тук и въпреки, че сме внимателни, такива неща се случват", каза бившият барабанист от "Бийтълс" в изявление, публикувано на сайта му. То бе огласено часове преди насрочения концерт в Ийстън, Пенсилвания.

Клавиристът Едгар Уинтър и китаристът Стив Лукатър са дали положителни тестове за COVID-19. Концертите от турнето бяха планирани за 2020 г., но трябваше да бъдат отложени заради настъпването на пандемията от новия коронавирус.

Турнето на групата през 2022 г. започна в края на май, а на 7 юни Стар съобщи, че Уинтър е с COVID-19, но че групата ще продължи изявите. След като в събота и Лукатър се оказа с положителен тест за новия коронавирус, бандата бе принудена да отложи за есента останалите 12 концерта от турнето - в Пенсилвания, Роуд Айлънд, Мериленд, Масачузетс, Вирджиния, Джорджия и Флорида.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА