Last news in Fakti

16 Юни, 2022 11:46 2 624 7

Феновете на Том Ханкс притеснени за здравето му (ВИДЕО)

  • том ханкс-
  • здравословно състояние-
  • фенове-
  • притеснени

Наблюдателни почитатели са забелязали нещо обезпокоително при последното му публично появяване

Феновете на Том Ханкс притеснени за здравето му (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Нещо притеснително може би се случва с любимия актьор на Америка. Награденият с два Оскара Том Ханкс беше в Австралия, за да представи новия си филм „Елвис“, с който играе ролята на мениджъра на музикалната легенда, но някои наблюдателни зрители забелязаха, че докато говори, ръката му трепери.

В един момент се вижда, че Том Ханкс се опитва с другата ръка да задържи треперещия микрофон. Това накара почитателите му да се чудят дали всичко със здравето му е наред, пише bTV.

Някои си припомниха филма „Спасяването на редник Райън“, в който Ханкс играе ролята на войник с посттравматичен стрес. В няколко сцени ръката му трепери неконтролируемо, без каквато и да е видима причина.

Какво се случва със здравето на Том Ханкс?

65-годишният актьор се сблъска с доста предизвикателства през последните години. Той беше първата голяма звезда, която разкри, че има COVID – точно докато снимаше „Елвис“ в Австралия. Но коронавирусът не е единственото, с което му се е налагало да се справя.

Том Ханкс отдавна има проблеми с кръвната захар и по тази причина трябва често да посещава лекарския кабинет, за да следи какво се случва със здравето му.

Преди няколко години, след изследване, личният му лекар му е казал, че вече има диабет тип 2. Това означава, че тялото му не произвежда инсулин, за да регулира нивата на кръвната захар.

Заради това Том Ханкс трябва много внимателно да следи теглото си. Той вече не може лесно да трупа или сваля килограми за роли, както е правил преди.

Може би именно това е причината за треперещите ръце на Том Ханкс. Ръцете ви могат да започнат да треперят, ако имате твърде ниска кръвна захар и често се наблюдава при хора с диабет.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 цербер

    0 0 Отговор
    Привържениците на Том Ханкс са притеснени за здравето му.
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Твърде ниската захар се оправя по-лесно от твърде високата захар. Не е причината.
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Нищо му няма! Само клюки търсите! Добре си е за възрастта.
  • 6 Механик

    1 1 Отговор
    Аз се притеснявам за здравето на Джо Байдън. Никак не ми харесва в последно време. Май го държат жив на инжекции. Прилича ми малко на "здрависващ се с духове".
    Абе, не е добре момчето, ама дано се оправи.
  • 7 12365

    0 1 Отговор
    време е да се гътне и да вземе и бидоня