Last news in Fakti

16 Юни, 2022 17:45 1 884 0

Адам Беса - най-добър в категорията "Особен поглед" в Кан (ВИДЕО)

  • адам беса-
  • особен поглед-
  • кан-
  • филм-
  • харка

Той изигра ролята на продавач на контрабанден газ по улиците на Тунис

Адам Беса - най-добър в категорията "Особен поглед" в Кан (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

В рамките на 75-то юбилейно издание на кинофестивала в Кан, в селекцията „Особен поглед”, беше представен драматичният филм „Харка” на режисьора Лотфи Нейтан.

Историята разказва за живота на Али, който мечтаейки за по-добър живот, изкарва прехраната си като продава контрабанден газ по улиците на Тунис. Принуден да поеме отговорността за двете си по-малки сестри след внезапната смърт на баща им, той се сблъсква с трудностите на съдбата и се налага да вземе решение, от което няма връщане назад.

В главната роля влиза младият тунизийско-френски артист Адам Беса, който получи престижното отличие за най-добър актьор в селекцията., съобщи NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА