Last news in Fakti

17 Юни, 2022 14:49 2 388 7

Крис Евънс към критикуващите "Баз Светлинна година": Вие сте идиоти

  • крис евънс-
  • баз светлинна година-
  • анимационен филм-
  • целувка-
  • идиоти

Актьорът разкритикува хората, които реагират негативно на момента в анимацията, когато две момичета се целуват

Актьорът Крис Евънс, който озвучава Баз Светлинна година в едноименния филм, разкритикува хората, които реагират негативно на момента в анимацията, когато две момичета се целуват. Той ги нарече "идиоти", които ще "умрат и изчезнат като динозаврите".

Продукцията бе забранена първо в Обединените арабски емирства, а после и в други 14 страни от Близкия изток и Азия, именно защото съдържа целувка между два женски персонажа.

Говорейки за онези, които са против на екрана да се отразяват групи хора, с техните различия, Евънс каза пред Reuters TV: "Истината е, че тези хора са идиоти. Всеки път, когато има социален напредък, докато се събуждаме, и има растеж, това е, което ни прави добри", добави Евънс.

Близката приятелка на Баз във филма Алиша Хоторн е космическа рейнджърка, която се жени за друга жена и има сцена, показваща ключови моменти от връзката на двойката, която включва кратка целувка, пише life.dir.bg.

"Винаги ще има хора, които се страхуват и се опитват да задържат нещата така, както са били преди. Но тези хора умират като динозаврите", каза Евънс. "Мисля, че не трябва да им обръщаме внимание, да вървим напред и да прегърнем растежа, който ни прави хора."

Продуцентът Галин Съсман се запита защо зрителите "не се разстройват повече, когато филмите показват провалени връзки".

Тя каза, че женските персонажи показват на Баз връзка, която "трае цял живот" и в която има любов и подкрепа, разкривайки на Баз "точно това, което той няма и това е целият смисъл".

В понеделник Евънс изненада млади пациенти на прожекция на филма в Уестминстърската болница в кино "CW+ MediCinema".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    1 3 Отговор
    ПродуцентКАТА Галин Съсман попита:"Защо зрителите не се разстройват повече, когато филмите показват провалени връзки?".
  • 3 любопитен кръшкач

    8 0 Отговор
    Този филм реклама ли е на женските връзки?
  • 4 Гост

    6 0 Отговор
    Който е транскрибирал Buzz като Баз, също е идиот
  • 5 така де

    0 2 Отговор
    Забранен при арабите и сигурно при турците.Все нации който от край време опитват ......между мъже.Значи това е нормално за тях.но между жени не е?Защо ?
  • 6 Ела

    3 0 Отговор
    Ясно е кой е идиотът всъщност и не са хората, които реагират негативно. Защото ако първата ти реакция е да скочиш и да почнеш с обидите, значи идиотът си ти. Ние имаме право да реагираме негативно на каквото си пожелаем. Той какво е очаквал? Че ще се радваме и като зомбита безропотно ще приемем всичко, което ни тикне под носа? Много на сериозно се взеха тия холивудски бездарници! Сакън да не вземеш да ги критикуваш. Човек им е длъжен само да ги хвали. Когато продуктът ти е боклук, не очаквай да се радвам като на шоколадова торта.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.