22 Юни, 2022 10:45 6 978 12

Ето как Анита на Рачков отпразнува 23-ия си рожден ден (СНИМКИ)

  • анита димитрова-
  • димитър рачков-
  • рожден ден-
  • парти-
  • басейн

Половинката на Рачков отбеляза своята 23-годишнина с парти край басейн

Няма никакво съмнение, че хората, родени през лятото, определено имат късмет, тъй като благодарение на високите температури през топлите месеци, подклаждащи още повече горещите преживявания и жарките емоции, те имат възможността да посрещнат личния си празник където поискат, без да им се налага да се съобразяват с досадния променлив нрав на климата, характерен за останалите три сезона... Ако разбира се, по нашите географски ширини изобщо са останали толкова вече. И сякаш за да докаже това твърдение, наскоро половинката на Димитър Рачков отпразнува своята 23-годишнина с тропично парти край басейн - нещо, което не би могло да се случи по друго време от годината, пише life.dir.bg.

Въпреки че рождения ден на плаймейтката бе преди около седмица, тя реши официално да отбележи хубавия повод със специално събитие в понеделник, когато всъщност сподели със своите последователи в социалните мрежи галерия, наброяваща общо десет кадъра, направени в рамките на тържеството, на което са присъствали редица нейни приятели. На кадрите се вижда, че за важния ден блондинката е избрала да облече наситено червен ансамбъл, който подчертава стройната ѝ фигура, състоящ се от две части - панталон с висока талия и къс топ с тънки презрамки, разнообразен с голяма пандела в предната си част. Цялостната ѝ визия се допълва от светли сандали на висок ток, гердан от цветя и разноцветна шапка сомбреро, допринасящи за празничния дух.

На много от изображенията тя позира пред обектива в компанията на свои приятели, също спазили пъстрия ѝ дрескод, като са застанали пред специална фото стена, декорирана с множество балони в ярки цветове, част от които са изработени във формата на розови птици фламинго и екзотични плодове. Освен това на някои от постовете гостите държат пред себе си голяма рамка, създаваща илюзията за снимка в снимката. Естествено, сред присъстващите бе и някогашният водещ на "Господари на ефира", чието самостоятелно шоу се очаква да се завърне отново на малкия екран през тази есен. Засвидетелствайки силните си чувства към него, Анита сподели публикация, на която го целува нежно по бузата.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓲𝓽𝓪 𝓓𝓲𝓶𝓲𝓽𝓻𝓸𝓿𝓪 (@anita.dimitrova1)

В интерес на истината, ден след като посрещна новата година в живота си, Димитрова се появи на модно ревю на българска марка дрехи, където я заведе нейния партньор. След края на дефилето, те вдигнаха първите наздравици в нейна чест. За мероприятието рожденичката се бе спряла на бежов костюм, под чието сако отново носеше къс топ с тънки презрамки и дълбоко деколте, а кавалерът ѝ бе заложил на тъмносин костюм, съчетан с бяла риза. Малко по-късно тя показа в Инстаграм, че е получила от него голям букет от цветя като подарък за празника си.

В началото на връзката си с Анита Димитрова приоритет номер едно за Димитър Рачков бе дискретността. Бранейки неприкосновеността на личния си живот, той се опита да запази в тайна отношенията си с нея, само че това се оказа истинска мисия невъзможна за него, предвид популярността, на която се радва. Ето защо в даден момент, след като множество медии у нас вече бяха надушили, че двамата са заедно, комикът реши да направи своеобразно признание за романса си с 27 години по-младата от него жена. Стори го по време на представлението си в "Арена Армеец", преди то да прерасне в телевизионно предаване.

Въпреки това месеци наред някогашният водещ на "Господари на ефира" отказваше да публикува общи снимки с любимата си във виртуалното пространство, умело избягвайки вниманието и любопитството, насочени извън пределите на професионалния му план. Само че нещата лека-полека тръгнаха към промяна и той постепенно започна да излага на показ чувствата си към дамата, откраднала сърцето му.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 1 Отговор
    Ееееее ххх какво не правят кифлите за пари
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Балъци за милиони

    15 0 Отговор
    Този иначе толкова готин пич !!!!!! Разбира се че е с него САМО заради парата.
  • 4 Коментар

    15 0 Отговор
    Погледнете ги такива като тая!!!
    Щеше ли да тръгне с Рачко, ако той нямаше кинти?!
    Много ще ми бъде интересно риалити, в което очеизвадните златотърсачки ги тестват с някоя и друга лъжа!
    Напр. казват й пред скрита камера, че Рачко е фалирал и че трябва да освобождават имоти, автомобили и дрехи, за да погасят кредитите! И после каква ли ще е реакцията й???!!!

    Коментиран от #10

  • 5 Им бе цилус

    7 0 Отговор
    Моля, някой нормален човек, да ми обясни, какво означава думата ПЛЕЙМЕЙТ? Какво работят тези хора и как си плащат данъците?Питам,щот съм прост и те затова.
  • 6 Търтей

    5 0 Отговор
    И аз си търся шугър мама ама йок
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 трясъ

    5 0 Отговор
    Рачковица си го смуче Рачката.
  • 9 Соваж бейби

    2 1 Отговор
    Като женска мариачи липсва и китарата.
    Зуяка да не пратил от Испания подарък тази шапка ,миналата година ги гледах там улични търговци като в България айййде на шапките , сладолед и царевица по плажа .Не са хубави лошо качество и кич ,не е мексиканска оригинал които са скъпи
  • 10 Станко георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар":

    Да де , но предишната го заряза. Явно не става само с много кинти, трябва и яко ...чегъртане
  • 11 златотърсачка

    3 2 Отговор
    АНИТА НА РАЧКОВ ИЛИ РАЧКОВ НА АНИТА ВСЕ ТАЯ ДЯДО И ВНУЧКА ВЕДНО В ЛИБОВТА ВАЖНОТО Е ПАРИ ЗА ТРОШЕНЕ ДА ИМА
  • 12 Рачковица

    0 0 Отговор
    Тази млада булка колко мляко е изпила квасено не доквасено да може да стигне до тук.,,