Last news in Fakti

22 Юни, 2022 17:15 19 099 13

3-те най-смели зодии

  • зодии-
  • смелост-
  • трудности

Te продължат смело напред дори да им се налага да се изправят пред най-големите си страхове

В следващите редове ще се фокусираме върху зодиите, които не трепват пред трудностите. Това не са хора, на които им липсва страх, а такива, които ще продължат смело напред дори да им се налага да се изправят пред най-големите си страхове. Вижте кои са те и в каква ситуация биха го направили:

Козирог

Винаги сме говорили за Козирозите като за тихи и отговорни лидери. И именно това е една от чертите им, които ги правят такива. Те ще се изправят и пред най-големите си страхове, ако знаят, че други хора разчитат на тях и зависят от техните действия. Именно от тук идва тяхната смелост - от усещането за отговорност към нещо отвъд теб самия. Козирозите не биха си простили, ако са причината за нещастието на някой друг, когато е било в техните ръце да направят нещо.

Овен

Овните могат да минат и през Ада заради една много прозаична причина - на инат. Ако бъдат предизвикани, Овните ще се изправят и пред най-големите си страхове. Това е перфектен инструмент да ги накарате да откажат и лоши навици, като пушене и пиене. Просто не трябва да изглежда очевидно. Ако успеете да засегнете егото им и да вкарате мисълта в главата им, то те няма да спрат докато не постигнат поставената цел. А техният прословут инат ще е двигател на прогреса им.

Близнаци

В стремежа си да следват реализацията на своя идея Близнаците могат да минат през всичко и през всеки. Те са убедени в своята убеденост и успех и няма какво да ги спре. Да, те могат да се отклонят от своя път или да забавят прогреса си заради трудности, но няма да се спрат дори да трябва да се изправят пред най-големите си страхове. Например, може да им се наложи да говорят пред хора, за да представят свой проект, но те да имат страх от това да говорят на сцена. Това не е нещо, което ще ги откаже. Те ще съберат целия си кураж и ще натикат страха в ъгъла в името на крайния си успех, пише actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    10 12 Отговор
    Като изключим овена, ха ха ха ха !

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Скорпион

    14 8 Отговор
    Смелост и овен е оксиморон
  • 3 Скорпион

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    Четеш ми мислите. Скорпионска телепатия!!
  • 4 рак многокрак

    15 13 Отговор
    Овенът е смел, да, освен това е честен. Другите не са, другаде са им качествата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Овнешко

    16 3 Отговор
    Зодиите са смели, но хората са страхливи.
  • 7 Варна

    25 10 Отговор
    Стига с този козирог ! Единия който познавам си заряза семейството , нали са много отговорни , другия прецака съдружника си .Само се надуват и се хвалят , а напрактика се кичат с чуждия труд и заслуги .Не са лидери , а подмолни същества , които имат злоба към всички останали

    Коментиран от #8, #9, #13

  • 8 Криптогад

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "Варна":

    Подмолността като цяло е доста разпространена в зодиака.
  • 9 астро лог

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Варна":

    Горенаписаното не важи за варненски козирози! Там "варненски" е определящо и доминантно и няма общо със зодията! Постъпили са така не защото са козирози, а защото са с варненски манталитет!
  • 10 Митко

    11 2 Отговор
    Също да изключим и близнаците.

    Коментиран от #12

  • 11 Скорпион

    3 8 Отговор
    Благодаря за минусите. Знаех си, че ни харесвате DDDD!
  • 12 спомняме си

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Митко":

    Някои Близнаци се крият под поли, под тоги, по села и паланки...
  • 13 Госпожата

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Варна":

    Съгласна съм с гореказаното за Козирога,много инатести същества,преследват само своите цели искъперници тип"дядоГорио".Не очаквай от тях съчувствие или грижа,те са номер 1във всичко.Егоисти !