24 Юни, 2022 07:00 12 646 0

Вашият хороскоп за днес, 24.06.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за планиране за Девите

Вашият хороскоп за днес, 24.06.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще се чувствате отегчени от работата и ще ви се иска да промените нещо,било и съвсем дребничко.Помислете за една екскурзия извън града и дори по-далеч. Бъдете смели - мечтайте.

Телец

Доста сериозна дейност кипи около вас. Ще се наложи да отговорите на безброй обаждания и писма, нещо което може да разстрои предварителния ви график. Подходете творчески към новосъздалата се ситуация и ще успеете да вместите всичко в програмата, макар и по нестандартен начин.

Близнаци

Днес плановете ви могат да се провалят по най-странен начин. Опитайте се да приемете нещата без да се притеснявате и да се чувствате виновни, оставете събитията да се случват, а вие просто бъдете част от тях.

Рак

Бихте могли да свършите много неща стига да не се разпилявате и да не губите време в безсмислени разговори. Пътуванията ще са много полезни, но бъдете много внимателни по пътищата. Не е изключено да с се опитат да ви подведат, но нещата ще се развият добре за вас.

Лъв

Днес ще сте малко разсеяни и определено ще ви се иска да не ви закачат и ако може да сте по-далеч от задълженията си. Няма как ще трябва да вземете едно-две решения, но не ги претупвайте все пак.

Дева

Ден за планиране. Вълнуващи идеи няма да ви липсват, само финансите може да объркат нещата, но ако мислите стандартно.Добре знаете, че винаги има и алтернативно решение, просто го потърсете.

Везни

Един не съвсем спокоен ден. Ще трябва да поемете отговорността за няколко човека, което не е съвсем редно, но в името на хармонията сте готови да го направите. Все пак, дайте на другите да разберат каква услуга им правите.

Скорпион

Неустоимо очарователни сте и това е вашата сила и слабост. Не бъдете твърде инатливи, просто си останете красиви, а останалото само ще се нареди.

Стрелец

Ще се притеснявате най-вече по парични въпроси. Знайте,че винаги има начин да се справите, само не бива да се страхувате.

Козирог

Малко сложен ще бъде днешният ден за вас. Нещата трудно ще стават и очакванията ви в голяма степен ще се провалят. Не бързайте да се сърдите на съдбата, ако сте правили каквото трябва, съвсем скоро ще стане каквото искате, просто още не е дошъл моментът.

Водолей

Ще имате възможност да се замислите върху истинската стойност на нещата, с които се занимавате и на хората, с които контактувате. Това може да ви постави пред сериозни дилеми. Не правете компромиси със съвестта си, после ще съжалявате цял живот.

Риби

Днес трудно ще ви забелязват, а това няма да ви е много приятно. Всъщност, ако се огледате и се замислите, ще откриете предимствата на това да си незабележим. Е, няма дълго да изтраете под подобно прикритие. Хубав ден за срещи с приятели.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА