Last news in Fakti

14 Юни, 2013 13:56 1 893 0

Линдзи успя да вбеси и лекарите си

  • линдзи лоън-
  • клиника-
  • лечение-
  • актриса

Лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън няма не спира да създава проблеми, след като  бе на косъм от изгонване от клиниката, където се лекуваше, но успя сама да се прехвърли в друга, преди напрежението да ескалира, съобщава „Female First”. 

На 2 май Лоън бе приета в лечебното заведение Betty Ford по настояване на съда. Тя трябваше да прекара там 3 месеца, но в началото на седмицата се премести в друга клиника – Cliffside в Малибу, където ще продължи терапията си.

"Линдзи пропускаше груповите терапии. Тя отказа да ги посещава за няколко дни с оправданието, че искат да източат информация от нея. Линдзи правеше ад живота на всеки около нея ежедневно. И го правеше нарочно! Хората от Betty Ford се радват, че вече не е тяхна грижа", каза източник пред RadarOnline.com

Ръководството на клиниката дори бе планирало да подаде оплакване срещу поведението на Линдзи и да я изрита от лечебното заведение.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА