Last news in Fakti

2 Юли, 2022 09:17 12 025 24

Как се завихри скандалът между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова?

  • панайот панайотов-
  • кичка бодурова-
  • естрада-
  • музика

Пари за гориво скараха естрадните звезди

Кичка Бодурова отсвирила колегата си Панайот Панайотов за втория си голям концерт това лято в България, пише HotArena. За това се оплака самият той в социалните мрежи, с което започна чутовен скандал във Фейсбук.

"Няма да пея на 11,7 в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. На всички мои фенове - извинявам се", написа Панайотов във Фейсбук профила си.

"Дори не ми се обади да ми каже, а само изпрати SMS че няма да участвам. Нямаше нищо конкретно, каква е причината. Влязох в в сайта, в който продават билети, и видях, че много малко са купени и според мен е заради това", заяви пред „Телеграф“ Панайот Панайотов.

"Здравей Панайот, за съжаление организаторът се отказва да плати втори пътни от София и ангажиментът ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято!" - това е SMS-ът, който Кичка Бодурова изпраща на Панайот Панайотов преди два дни.

"Поради големите претенции, неговото участие бе отказано от организаторите. Концертът е почти продаден. Много груб пост", коментираха публикацията от страницата на Кичка Бодурова.

Да брани колежката си се включи и Тони Димитрова."Панайоте, много недостойни думи и постъпка! Мъжете не правят така“, написа изпълнителката на „Ах морето“. Преди години двете бургазлийки се скараха заради избора на най-любима песен за Бургас и морето.

По същото време, когато е получила есемеса, Кичка Бодурова качи във "Фейсбук" снимки от концерта си във Варна. От тях става ясно, че Летният театър в морската столица е препълнен и въпреки дъжда, мокра до кости, Кичка е сляза след почитателите си и е изпълнила няколко песни.

"Не мисля че няма интерес", "Има много време дотогава. Големи претенции", "Един истински певец би трябвало да пее и на пет човека! Това е неуважение към хората!", „Имате много почитатели, не ги оставяйте без песните си. Нека зрителите се забавляват поне за два часа, да се освободят от този забързан свят“, „Помислете си, г-н Панайотов“, пишат феновете.

Пред "Телеграф" Момчето, което говори с морето, обясни: "Като първи пътни се има предвид групата от някакви музиканти. Аз си искам моите. 800 км това са 80 л. бензин. По 3.40 лв. за литър това са 272 лв. Само ме е срам да кажа колко ми е хонорарът, ще ми се смеят", обясни певецът.

Самата Кичка Бодурова също отговори на случващото се на Фейсбук страницата си: "Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител, пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно, му отказах. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му, че трябва да изпълни само 2-3 песни, докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен "Момчето, което…“ да изпее и песента "Искаш огън да ти дам“, която много харесвам. Но получих отговор "Не се приема“. Онемях… много грубо, но замълчах.

Преди няколко дни ми писа да сме оправили счетоводството. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с "Иван, Драган и Петкан" - известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна, и иска да му се плати бензинът (Би трябвало това да го каже в началото). Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес пo време на работа. затова лично отказах участието му преди два дни. С поста си във Фейсбук вчера той само показа, че съм била права – много немъжко поведение“, възмутена е Кичка.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    34 14 Отговор
    Такива са ни соц. звездите. Вижте го този айтоския с боядисаната косица. Големи претенции, ще вземе голям хонорар за 3 изпяти песни, но не иска да пътува с останалата част от екипа, иска да му се осигури и плати самостоятелен транспорт. Кичка правилно го е отсвирила.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кичка

    14 11 Отговор
    След разговори с колеги разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес пo време на работа. затова лично отказах участието му преди два дни. С поста си във Фейсбук вчера той само показа, че съм била права – много немъжко поведение
  • 4 смешник

    23 9 Отговор
    "800 км това са 80 л. бензин. По 3.40 лв. за литър това са 272 лв."

    За какъв се мислиш? Големият певец, не иска да пее щото няма кой да му даде още 300лв. за бензин.

    Коментиран от #10

  • 5 вестник Уикенд

    20 5 Отговор
    Кичка и Пацо Боята скарани за 80лв. бензин

    Големи звезди, голямо нещо!

    Коментиран от #6

  • 6 вестник Уикенд

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "вестник Уикенд":

    80 литра де...все тая.
  • 7 Винкело

    18 3 Отговор
    Иха-а-а... Как ни връщате в младежките години. В края на 80-те години Кака Кица беше в мокрите сънища на всички стари кучета из казармите около Бургас. Че тя сега на колко трябва да е вече? На 70?
  • 8 здравко ритон

    21 10 Отговор
    Баба ти Кица си е скандалджийка, нормално да се замеси във всякакви скандали.
  • 9 Aлфа Bълкът

    20 15 Отговор
    Панайот Панайотов е по-голямата звезда, ама баба Кичка като вдигне увисналата пазва събира старчетата и макрановците!
  • 10 Мое мнение

    22 3 Отговор

    До коментар #4 от "смешник":

    Човека ти казва, че хонорара му е мизерен. Ако е бил 200 лева то тези 300 лева за бензин наистина ще му дойдат в повече. Пък може и да е обиден от това, че ще го използват да запълва времето докато Кичка се преоблича.

    Коментиран от #12

  • 11 Скрънзльо

    6 11 Отговор
    На неродените си деца ли ще остави парите ?
  • 12 2222

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "Мое мнение":

    Няма как да е 200лв. хонорар.
    Поне 1000лв. са му дали, ама на него му се виждат малко.
  • 13 Фффффф

    8 9 Отговор
    Мижав изпълнител е тоя,соц певец,с годините и злобата го прави неадекватен
  • 14 Макро-разбирач

    2 5 Отговор
    Жените са като мушмулите - като започнат да нагниват,точно тогава са тамън за ядене..
  • 15 То е ясно

    7 2 Отговор
    Кичка си е такава.И Жоро Христов изяде дървото от нея.Византийски егоизъм.
  • 16 чета коментарите

    12 4 Отговор
    и не вярвам на очите си. Знаете много добре, че певците от миналото останаха без пенсии и само тези, които са навършили необходимата възраст получават социална пенсия - под 200 лв. Панайотов беше и е обичан от онова поколение изпълнител с няколко запомнящи се песни, които могат да затананикам на мига. Аз песен на Кичка на прима виста не мога да запея. Кичка имаше глас, но като за ресторантска певица, най-добре в таверна. През годините Кичка продаваше фасони, подиграваше се на условията в България, парадираше с пари и висок стандарт на живот. Като знае какво е финансовото положение на Панайотов, можеше от джоба си да ги извади тези 200 лв. за гориво без да го унижава и да прави публично достояние хонорара, който тя му била дала - смешните 1500 лв. за участие, с които той трябва да живее няколко месеца. Безсрамна, груба и арогантна е тази жена, която ще се запомни основно с интригите, които създава.

    Коментиран от #17, #20

  • 17 Спомням си

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "чета коментарите":

    интервюта и tv участия на Панайотов.
    Няма да ги коментирам, особено разказаните вицове.
    Иначе се сещам за три шлагера.
  • 18 Дааа

    4 1 Отговор
    Кичка Бълдърова
  • 19 Анонимен

    7 3 Отговор
    Панайот Панайотов е супер певец. Песните му са излъчени със съдържание. За кичка бодурова, нищо лично, ДС, явно е предавала на дс колежките си. Картончетата са доказателства. Не ги съхранявам аз.
  • 20 Да знаеш

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "чета коментарите":

    "смешните 1500 лв." - само за 2-3 песни, ти си смеSHният!

    Коментиран от #21

  • 21 Aлфа Bълкът

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Да знаеш":

    Ама Кичка имали 3 песни? Имаше една за България - колко си предавана, колко си изстрадала, нещо такова.
    Песен за България веднага се сещам за Веселин Маринов и Емил Димитров. И мога да ги запея без да съм от това поколение.
  • 22 Гост

    2 3 Отговор
    Две дърти поп " звезди" от соца се карат . А дали ще имат кой да ги гледа тези .
  • 23 Ела

    8 2 Отговор
    Тя била разбрала за характера на П. Панайотов от РАЗГОВОРИ, при това с ДРУГИ хора. Ами само това изказване говори много за умствения багаж на госпожата. За характера на човек се разбира като общуваш с него, а не като се жалваш пред другите. А за нейния характер какво да кажем? Видяхме я каква дребна душица е във Вип Брадър. Стара жена, а има акъла на тинейджърка - незряла, самозабравила се, нарцисична, неуравновесена и злобна. В този ред на мисли е смешно да се говори кой какъв характер има, защото и тя не е блестящ пример.
  • 24 Михаела

    5 2 Отговор
    Тони Димитрова да престане да се прави на морален съдник и да радава никому непотребното си мнение, че и непоискано. На всяка манджа меродия. Де що има скандал, тя е там да си даде непоисканото мнение, че белким, някой се сети за нея, че и тя е още жива. Не било мъжко от страна на ПП - а от страна на Кичка дали е достойно и мъжко да споделя публично съдържанието на смс-и, което се води лична кореспонденция? А за Кичка, то е ясно, тя е изпокарана с половината си колеги. Има ли някъде скандал, тя е замесена и все тя горкинката, онеправдана, а другите безпричинно я нападат, само защото е много красива и талантлива. Самоповярвала си бабичка ...