Last news in Fakti

5 Юли, 2022 13:57 8 659 10

Как Милица Гладнишка отслабна без диети

  • милица гладнишка-
  • актриса-
  • певица-
  • диети-
  • отслабване

Актрисата разказва, че днес е против диетите, които строго ограничават храната

Ако се чудите как Милица Гладнишка се е преборила с излишните килограми и какво ѝ коства в определени моменти стремежа към по-слаба фигура, сега е момента да разберете. Оказва се, че актрисата има горчив опит с диетите и то още от ученичка. А това, което е направила, само и само да бъде по-слаба, ѝ е докарало сериозни главоболия. Затова и вече не спазва диети.

Гладнишка е тежала най-много 85 кг., но за нейно щастие, това е било отдавна. "Просто беше страхотно. Не можех да се обърна", сподели тя през смях в разговор с колегата си Китодар Тодоров в рубриката "Весели дебати" в "На кафе" по Нова тв.

"За" диетите сме, макар да не ни личи", заяви Милица по темата "за и против диетите" с типичното си чувство за хумор. И все пак тя съветва, че с диетите трябва много да се внимава и в никакъв случай да не са драстични. Убедила се е в това още на 16 години, когато решила да се вталява с лечебния глад на Лидия Ковачева. Половин килограм плодове на ден и течности – това била единствената храна по време на диетата. Милица не уточни колко време по правило трябвало да се спазва. За сметка на това разказа как тя така се увлякла, че отслабнала драстично, но и си докарала проблеми.

"Грешката ми там беше, че бях разбрала погрешно един слух, че един човек след като на третия ден изял глава лук, встрани от диетата, се парализирал", разказва Гладнишка.

16-годишната тогава актриса толкова се притеснила, че не спряла диетата след третия ден, нито след десетия ден. Гладувала два месеца – приемала само плодове и течности. Ефектът бил уау! Свалила 17 кг. само че си докарала сериозни нарушения. "В резултат цикълът ми спря за шест месеца", сподели тя. Пълният ужас за нея започнал със захранването.

Хапвала си без мярка: „Ровех тайно по шкафовете за бисквити”. Заради здравословните нарушения, в резултат явно на продължителното гладуване, известно време Милица получавала киселини само от половин филия хляб. В крайна сметка актрисата се оправила, но си върнала 10 кг. от първоначално свалените 17 кг.

Днес Милица е против строгите, продължителни диети. Привърженик е на лекото ограничение, което дава резултат в дългосрочен план. „Когато искам да сваля няколко килограма, спирам да ям торта след 18 часа. Предполагам, че ако изобщо спра поне за един месец да ям торти, ще отслабна още повече. Но не ми трябва, защото тортата пък ти дава щастие и радост”, разясни Милица какво е отношението ѝ днес към ограниченията в храненето.

Милица не спазва строги хранителни режими, което винаги подчертава, но въпреки това продължава да е герой в разни статии в интернет за отслабване и диети, представяни като нейни. И все ще се намери някой, който да повярва, и да ѝ пише в социалната мрежа дали е вярно, че тъкмо с посочената диета поддържа фигурата си. Случва се и, като я видят на живо, почитатели да отбележат колко е отслабнала, а пък всъщност на екран, изтъквала е Милица, човек изглежда по-едър.

Признавала е още, че често се случва почитатели да я черпят с ястия, които са направили. Тогава нямало как да откаже, за да не ги обиди, и приемала, без значение дали точно тогава пази талия. "Разхождам кучето, дядо Георги ми носи кекс, който е направил. И аз ща, не ща го ям, диета, не диета", казвала е Гладнишка през смях. Почитатели са я изненадвали още с домати, краставици и други от собствената си градина, както и с ръчно направени бижута, дрехи, чорапогащници.

В последните две години актрисата действително е в добра форма, но това се дължи не на диети или хранителни режими, а на забързано ежедневие. Когато през деня има доста ангажименти, включително и репетиции за концерт или постановка, Милица понякога едва намира време за обяд, защото работи от сутрин до привечер. А когато все пак излезе в почивка, хапва само супа, защото след това пак се втурва в репетиции.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уфффффф

    12 3 Отговор
    Много ми е дерт за някаква с фамилия гладни/ч/ка. Преди време ни занимаваше с депресията и безразборния си ке.кс, сега пък с туловището си.

    Коментиран от #3

  • 2 Емил

    7 1 Отговор
    Няма вид на отслабнала! Питала е баба си - баш гладницата!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Уфффффф":

    Заради причините които си написал ще си остане стара мома.
    Гони педесетака и скоро ще и пресъхне кладенеца.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Соваж бейби

    2 4 Отговор
    Ухааа 85 кг.,много бе как е дишала лятото размер на дрехите xxl ако е ниска 150-160 см...леле xl размер .Здрав дух в слабо тяло и по подвижен човек ,дебелите са мързливи затлъстяването води до мързел по малко подвижност и постоянна умора ,проблеми със сърце ...На снимката не ми изглежда слаба доста обла сигурно има специално огледало в тях да я показва слаба не знам ,още не влиза категирия клин или тясна мини рокля .
  • 6 Дъртата с прическата

    4 4 Отговор
    Докато отслабва и надебелява Милица, годините ,, летят,, с пълна пара, а тя все пак грозна и,, разплута,, сланина, та ми е,, приятна,,....!

    Коментиран от #7

  • 7 Исках да кажа не е грозна и

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Дъртата с прическата":

    Пълнотата та и отива, пък и е и учена като,, омагьисания тошко,,...!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Стършел

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха":

    Рядко има хора с такова положително излъчване като г-жа Гладнишка! Да си живее живота както знае и може, и да е винаги с това положително излъчване!
  • 10 инж технолог по хранене

    3 0 Отговор
    Всички диети са вредни. Хората са различни. Имат различна поносимост към различните храни. Ако имат заболявания,не трябва да ядат това или онова,но този метод не е диета. Яденето само на плодове и пиене на вода или чай по цял месец може да остърже вътрешната смазка на червата,да унищожи Грам-положителните/в случая не става дума за тегло в грамове,а за името на откривателя им/бактерии в нашия чревен микробиом. По този начин могат да възникнат различни автоимунни, инфекциозни, метаболитни, ендокринни, кожни и други нарушения. Общата площ на нашите черва е голяма колкото един 3-стаен апартамент.