Last news in Fakti

7 Юли, 2022 13:41 14 815 1

Невероятен късмет за тези 5 зодии до края нa годината

  • зодии-
  • късмет-
  • до края на годината

Представителите на тези 5 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година

Невероятен късмет за тези 5 зодии до края нa годината - 1
Снимка: Shutterstock

ОВЕН

Ключовите им думи през 2022 г. ще бъдат "смелост" и "решителност", като не трябва да се страхуват от нови неща и промени, защото те ще са само за добро. Той ще има шанс да стане финансово независим и да процъфти в успех, пише actualno.com.

ДЕВА

Тя ще е любимка на звездите и те ще я доведат до шеметен успех. Самотните от тях ще имат шанс да срещнат любовта, а тези, които вече са обвързани, може да разширят семейното огнище.

СКОРПИОН

На скорпионите им предстои много кариерен растеж, като той също има шанс за кариерен растеж и изпълнение на мечтите си. А ако не са мързеливи и не скатават, успехът им дори може да стане троен!

ВЕЗНИ

Много финансови успехи предстоят и на везните, както и сбъдване на отдавна пазени мечти, стига да са малко по-упорити и уверени в себе си. Предстоят им и много изненадващи награди.

ВОДОЛЕЙ

Финансовите успехи предстоят и на водолеите, които ще получат много интересни предложения свързани с работата. Просто трябва смело да ги вземат в ръце и да ги използват.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Измама

    0 0 Отговор
    Писна ми от нагли, некадърни, престъпни врачки!