Last news in Fakti

14 Юли, 2022 10:45 6 442 4

Българска красавица играе Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън

  • моника белучи-
  • българка-
  • memory-
  • лиъм нийсън

Розалина Попова споделя, че е било изключително изживяване да се докосне до такива големи звезди

Българска красавица играе Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън - 1
Снимка: БГНЕС

Бургаската красавица Розалина Попова играе двойник на холивудската звезда Моника Белучив американската продукция Memory с участието на Лиъм Нийсън и Гай Пиърс ("Железният човек 3", "Блъдшот", "Приказки за лека нощ").

Лентата на режисьора Мартин Кембъл се излъчва зад океана от 29 април, съобщиха от екипа на Попова, която е втора подгласничка в конкурса "Мисис Бургас" (2016).

В Memory Лиъм Нийсън влиза в редиците на ФБР. В последния момент обаче се отложило пристигането на Моника Белучи в Созопол, където тя също трябвало да изиграе няколко сцени. Това наложило за част от снимките на общите планове да бъде използвана дубльорка, която да отговаря на физическите ѝ данни.

По време на снимките българката е била облечена с дрехите на Белучи, съобщи БТА.



Розалина Попова споделя, че е било изключително изживяване да се докосне до такива големи звезди.

View this post on Instagram

A post shared by 🥀Roza Lina🥀 (@rose_linaroza)

Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че въпреки лошите метеорологични условия, е било много забавно по време на снимачния процес.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    3 1 Отговор
    Бургаската красавица Розалина Попова играе двойниЧкА на холивудската звезда Моника Белучи.НЕ Е БЕЛУЧИВ.

    Коментиран от #3

  • 2 Не и завиждам

    0 0 Отговор
    Защото, Лиъм и той,, остаря,,...!

    Коментиран от #4

  • 3 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "цербер":

    Моника е от Италия започва да се занимава с моделство, за да плати обучението си. Приятел на баща й директор на модна агенция, който и предлага да дефилира, докато продължава да учи в гимназията.После DolceGabbana я откриват , които търсят средиземноморска красота, за да въплъщават своя стил.Доста по късно взема уроци по актьорско майсторство и няколко филма в Италия ,малка роля в Дракула /Ф.Копула/и едва когато идва в Франция през 1995 г., където става известна с LAppartement (1996) на Жил Мимуни, за който след това е номинирана за Сезар в категорията "най-добра женска надежда".Запознава се с Венсан Касел бъдещия и съпруг,и до ден днешен се чудя какво му беше харесала точно пък на него и многото му фенки що за вкус .Браво на нашата българка късмет и успехи и желая
  • 4 ......па

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Не и завиждам":

    То и Моника Белучи остаря...