Last news in Fakti

20 Юни, 2013 14:55 3 713 4

Британски политик твърди, че има дете от извънземна (видео)

  • саймън паркс-
  • извънземно-
  • политик-
  • дете

Политикът  Саймън Паркс, който е член на Лейбъристката партия на Великобритания и представител на градския съвет на Уитби твърди, че има дете от извънземно същество от женски пол, съобщава politicalscrapbook.net.

По думите на 53-годишния политик, детето му се казва Зарка, а извънземната нарича себе си „Кралицата-котка”.


Паркс разкрива, че прави секс с представителката на извънземната цивилизация по четири пъти на година. В определените дни, той хваща „половинката си” за ръката, казва й, че е готов, след което двамата се озовават в летяща чиния над Земята.

Политикът не може да даде обаче точна информация, как се озовава в летящото UFO.

Саймън споделя още, че за връзката му разбрала и съпругата му, от която има три деца. Новината съсипала жената, но до развод не се стигнало.

Друго интересно твърдение на политика е, че самият той е дете на извънземна. Майка му била зелена на цвят, много висока и с 4 пръста на всяка ръка.

Саймън е категоричен, че връзките му с извънземни не влияят на работата и на живота му като цяло.

По думите му, първият път, когато влезнал в контакт с представителите на друга планета, бил периодът, когато е бил 6-месечно бебе.

Паркърс твърди още, че има много хора като него по света, но не искат да признаят за връзките си с извънземни, за да не съсипят кариерата си.

Британецът е категоричен, че не е луд, като добавя, че всичко които го познават могат да потвърдят това.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър петров

    0 0 Отговор
    изпаткала пропаганда!
  • 2 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Не е нужно да си луд, за да измислиш някакъв начин да привлечеш внимание, което независимо от средствата, носи винаги и положителни последици, които явно са целта тук. Лошото е, че факта, че хората биха могли въобще да дадат дори и нищожно малка вероятност подобна история да бъде истина, говори, че човечеството въобще не е наясно с целият принцип на действие и съществуване на Вселената, и жалко за пилеенето на милиарди в тази посока, след като резултатите са толкова отчайващи...
  • 3 Stoyan Hlebarov

    0 1 Отговор
    Има,вярно е,защото е братовчед на Волен Сидеров,а какво по сигурно от това,че Сидеров е извънземно!
  • 4 неразбиращ

    0 0 Отговор
    А аз съм баща му! Ама той не знае ... перко