Last news in Fakti

3 Август, 2022 18:44 4 905 6

Това са най-верните и предани зодии

  • зодии-
  • преданост-
  • вярност-
  • сигурност

Четирите зодиакални знака, които предлагат най-голяма стабилност

Това са най-верните и предани зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Има представители на зодиакалните знаци, които са настроени по-приключенски и такива, които не са най-идеалните партньори, но ако търсите сериозна връзка, то има и няколко зодии, които с удоволствие ще се впуснат в нея и ще ви бъдат верни до край.

Има четири зодиакални знака, които предлагат най-голяма стабилност и можете да бъдете напълно сигурни в техните думи и чувства. Просто природата им е такава, устроени са да бъдат последователни и искрени в своите действия.

Вижте кои са те и да научите повече за тях.

Козирог

Kозирогът е най-лоялният и верен знак. Винаги държи на думата си и не се отказва лесно. Всяка връзка за него е шанс за нещо вълшебно, шанс за научаване на нови уроци. Козирозите се чувстват отговорни за партньора си и винаги го подкрепят. Никога няма да се откажат от връзката си, освен ако човекът от другата страна спре да полага усилия.

Телец

Телците се управляват от Венера, планетата на любовта и комфорта. Малко са упорити и инатливи. От една страна, те не биха прекъснали връзка само защото се страхуват от това какво ще си помислят другите. От друга страна, искат да се чувстват обичани и да раздават своята обич.

Рак

Раците са лесно раними и трудно забравят минали събития и преживявания. Те желаят да се чувстват сигурни и спокойни и много бързо започват да възприемат партньора си като част от семейството. Никога няма да напуснат просто така една връзка, а ще се потрудят, за да запълнят пропастите във взаимоотношенията.

Лъв

Малко са нещата, които могат да разклатят земята под краката на един горделив Лъв. Понякога представителите на тази зодия са толкова категорични и непоклатими в преценката си за хората, че отстрани дори могат да изглеждат наивни. А всъщност истината е, в сърцето им просто гори бурният пламък на лоялността, вярността и щедростта.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    5 9 Отговор
    Като знам колко жени са минали през мен , много бройки от всички зодии ще да са ! И повечето семейни ! Послъгвате хората , ей ...!

    Коментиран от #6

  • 2 Не съм съгласен

    9 5 Отговор
    За рак и лъв пък въобще. Всички са яко шавливи.
  • 3 Каталина

    2 5 Отговор
    И близнаците също са верни дружки.Ще се ...
    .
  • 4 От плажа

    10 6 Отговор
    Най-надеждни са Телците.
  • 5 Яаа...

    8 4 Отговор
    Снимката на Кирчо и Лена ли е ?!
  • 6 @...

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ехото...":

    Ти най-много!