Last news in Fakti

16 Август, 2022 07:00 10 647 0

Вашият хороскоп за днес, 16.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един просто прекрасен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 16.08.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден не предразполага към активност в деловата сфера. По-голяма част от времето си ще пропилеете в несъществени разговори, а може и да похарчите повече пари, отколкото можете да си позволите (странно е как, но става).

Телец

Особеното ви “шесто чувство” ще е особено пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво точно ще ви “говори” по отношение именно на тази личност. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите задачите си другиму.

Близнаци

Един просто прекрасен ден, особено ако сте близо до хората, които обичате. Днес ще сте отворили сърцето си за света. Внимавайте все пак кого пускате вътре... И не се оставяйте на леността да ви завладее, а действайте. Разходките по далечни места ще ви харесат.

Рак

Неспокоен ден. Навсякъде ще се усеща напрежение. Ще се опитвате да контролирате чувствата и поведението на хората около вас, а това само по себе си е доста изтощително, пък и доколко е морално...

Лъв

Ще ви се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да ви дава спокойствие. Седнете и спокойно помислете, ще разсеете напрежението.

Дева

Имате достатъчно енергия дори да покорите света. Може да опитате най-напред с човека, когото харесвате. Всъщност нищо чудно това да се окаже доста по-трудно. Междувременно не се дразнете за всякакви дреболии, култивирайте спокойно отношение.

Везни

Днес може да имате чувството, че губите почва под краката си и това естествено ще ви изнервя до краен предел. Прекалените размишления и теории в повечето случаи само утежняват нещата.

Скорпион

Днес ще можете да покажете на околните какво значи да имаш добри идеи и как да ги приложиш на практика. Хубав ден да се позанимаете със самите себе си и да си направите някои самоанализи. Няма да ви се мърда много насам-натам, а би било добре да го направите. Разходката ще избистри ума и сетивата ви.

Стрелец

Определено имате нужда от компания и естествено ще я откриете в лицето на човек, когото много харесвате. Не се впускайте в безсмислени спорове, можете да правите къде-къде по-приятни неща заедно.

Козирог

Опитайте се да видите отвъд очевидното, това ще ви даде ново разбиране и ще се почувствате свободни да обичате не само другите, но и себе си. Един чуден ден за приключения и радост.

Водолей

Един малко мързелив ден, макар че няма да ви свърта на едно място. Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на когото толкова много държите.

Риби

Позволете си да бъдете екстравагантни. Нов имидж – нови завоевания, ще ви се стори безумно лесно. Обаче имиджът трябва да се поддържа, а готови ли сте за това? Е, поне за един ден можете да сте различни и да не спазвате правилата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА