Last news in Fakti

22 Август, 2022 14:32 4 548 6

Дрогирана жена сътвори същински екшън при ареста си (ВИДЕО)

  • арест-
  • наркотици-
  • дрогирана-
  • стрелба-
  • полицаи

36-годишната жена успява да се измъкне от белезниците и да открие пушка в патрулната кола

Дрогирана жена сътвори същински екшън при ареста си (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Жена от Оклахома, употребила метамфетамин, разира същински сценарий от екшън филм в полицейски автомобил. Видеозапис от патрулната кола показва как тя успява да се измъкне от белезниците, да намери пушката на полицаите и да започне да стреля през прозореца.

36-годишната Рейчъл Зион Клей е била задържана миналия петък следобед по време на проверка от социалните грижи, след като собственикът на жилище Дейл Моузес се е обадил на властите заради необичайното поведение на Клей, предава Daily Mail.

Пристигналите на място полицаи казват, че са планирали само да задържат Клей, а не да я арестуват, когато са ѝ поставили белезници с двойно заключване и са я натикали в задната част на патрулката.

Шокиращи кадри от вътрешната част на полицейския автомобил показват какво се е случило след това: Клей измъква дясната си китка от белезниците си, стига до конзолата към предната част на колата и отключва отделението за оръжия, преди да извади пушка AR-15.

След това може да се види как Клей зарежда, включва фенерчето на пушката и го насочва през задния прозорец и стреля. Единият полицай и Моузес са били ранени при стрелбата, уцелени от куршуми. И двамата са с наранявания без опасност за живота и освободени по-късно от болницата.

Клей се е барикадирала вътре в превозното средство повече от четири часа, преди да се предаде, а тестът за наркотици открива метамфетамини в кръвта ѝ.

Сега тя е обвинена в три престъпления, включително стрелба с намерение да убие, и е задържана срещу гаранция от 1 милион долара.

Заместник-шерифът на окръг Грейди Гари Богес подчерта колко рядка е ситуацията, като призна, че никога не е виждал нещо подобно по време на работата си в отдела.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мухахаха

    19 2 Отговор
    Предрусала е с демокрация!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    17 6 Отговор
    Нееее е истина ,това е дявол обладал тази жена ,или има локумени ръце всеки знае че белезниците се свиват колкото повече мърдаш,или полицията е малоумна .Как се докопва до оръжие .....стреля.... ????Цялата им държава такава ,Лудница на открито всички са пациенти само че го съзнават голяма част от тях ,на свободен режим!
  • 4 Просветен илюминат

    10 1 Отговор
    Да се видят каква сигурност имат полицаите и къде са им слабите места след като една надрусана жена стига до оръжието им в колата.
    Дрогата ще създава все повече проблеми и у нас.

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Просветен илюминат":

    Много лабави закони за такива , ако я бяха вързали с риза за луди или набили до кръв полицията ще излезе виновна.Често си мисля -защо не ги стрелят с приспивателни инжекции като лъвове ,тигри преди да им помогне ветеринер , така няма риск да направи бела в колата като този случай .После като се събуди в районното ду...е да им яко ,полицията знае как да ги шлифова на закрити врати .
  • 6 Мунчо

    4 1 Отговор
    Тия полицаи явно са държали изпити за идиоти - отличници!