Last news in Fakti

20 Септември, 2022 10:29 16 534

3-те най-добри мъжки портфейли за подарък на мъж

  • подаръци-
  • портфейли

Те са като дългосрочна инвестиция

Търсите подарък за мъж, който да е едновременно стилен, практичен и функционален? Какво ще кажете за мъжки портфейл? Мъжките портфейли са като дългосрочна инвестиция, особено моделите изработени от висококачествени материали, които гарантират надеждност и дълъг живот на употреба. Той е неизменна част от аксесоарния арсенал на силния пол и със сигурност един нов модел би го зарадвал.
С промяната на начина на плащане, мъжките портфейли също претърпяха трансформации през годините. На пазара е налично изключително многообразие от видове, така че изборът на подходящ модел за подарък очаквано може да ви затрудни.

В следващите редове сме се постарили да ви улесним, като сме събрали 3-те най-добри мъжки портфейли за подарък за мъж, които са си класика, неподвластна на времето и със сигурност биха зарадвали своя притежател.

Кои са най-популярните видове мъжки портфейли?

В синхрон с нуждите на съвременния мъж и актуалните тенденции на пазара, в MODIVO може да намерите най-популярните видове мъжки портфейли за всеки вкус за всеки вкус.

Моделите се различават помежду си по функционалност, дизайн и приложимост.

Когато търсите портфейл за представителите на силния пол, лайтмотив в избора винаги трябва да бъде компактния размер и приложимост, така че аксесоарът да може да побира всичко необходимо и да влиза в джоба.

3-те най-добри мъжки портфейли за подарък на мъж

Представяме ви 3 класики, с които няма как да сбъркате.

Двоен портфейл

Това е най-предпочитаният и популярен вариант. Той е любим на мъжете, защото разполага с две крила и е изключително практичен. Моделът се характеризира с компактен, класически дизайн и е любим на господата, които предпочитат ежедневния стил. Този тип портфейл има интегрирани слотове за различни видове карти и важни документи, отделение за банкноти и отделение за монети.

Тройно сгъваем портфейл

Тройно сгъваемите портфейли се отличават със своята мултифункционалност и практичност заради повечето отделения. За разлика от двойните, те са по-обемни при сгънато състояние.
Този тип портфейли обикновено са изработени от естествени материали и са подходящ за мъже, които предпочитат да носят със себе си по-голям брой вещи. Ако бъдещият притежател обича да пътува често, портфейл от три части от естествена кожа би бил перфектния подарък.

Портфейл за пътуване

Портфейлите за пътуване са доста по-големи и не са подходящи за ежедневна употреба. В портфейл за пътуване бъдещият собственик може да постави всичко най-ценно, като билети, пари, паспорт. Моделите от този тип са създадени с мисъл да побират различни вещи с големи размери, спестявайки нуждата от носене на допълнителна чанта за документи.

Какъв цвят мъжки портфейл да изберем?

Наред с избора на модел мъжки портфейл, идва и въпросът какъв цвят да бъде той. За разлика от дамските, цветовите опции за силния пол са идея по-ограничени. Но това не бива да ви притеснява, защото класиката е винаги елегантна и непреходна, а това ви гарантира, че подаръкът ще бъде харесан. При избор на цвят, препоръваме винаги да имате предвид нуждите и лични стил на бъдещия собственик. Може да заложите на черен, сив, кафяв или син модел изработен от естествена кожа. Така няма как да сбъркате и със сигурност ще покриете очакванията на получателя.

Разгледайте офертите на MODIVO и изберете най-добрия мъжки портфейл за подарък.



Свързани новини