24 Септември, 2022 07:00 5 401 0

Вашият хороскоп за днес, 24.09.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 24.09.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Опитите ви да научите повече за света и хората около вас ще бъдат възнаградени. Ако у дома ви дразнят, идете на разходка. Днес особено ще държите на честните отношения и всички измами и заблуди силно ще ви нараняват.

Телец

Днес няма да имате много време за своеволия. Задълженията ви не са никак малко и по-добре да ги отхвърлите още сега, отколкото да ги влачите още незнайно колко време.

Близнаци

Днес сте настроени за диалог, ще търсите мнението и на отсрещната страна, макар че едва ли ще го вземете под внимание. Все пак сте готови да си сътрудничите с другите, въпреки различията помежду ви.

Рак

Не е от лесните дни. Съдбата ще ви постави в доста необичайна ситуация и трябва да действате. Бъдете готови да рискувате, сигурните неща най-вероятно ще ви подведат.

Лъв

Не всичко ще е безоблачно и радостно, но като цяло нещата ще се развиват. Не разчитайте твърде много на късмета си, а по-скоро на способностите си. Ще ви е трудно да се концентрирате затова се заемете с по-общи неща и оставете дреболиите другиму.

Дева

Хубав ден. Нещата, които ще ви занимават ще са по-скоро лични. Ще има доста търчане, за да оправите всичко точно както искате, но пък ще почувствате удовлетворение, когато видите резултата. Не се разпилявайте в много посоки.

Везни

Днес трудно ще се заседите на едно място. Имате да споделите толкова много неща,че вечерта може да имате мускулна треска на устата от приказки.

Скорпион

Днес разговорите ще се въртят все около пари и как да бъдат спечелени. Не бързайте с новите начинания, защото няма да са дълготрайни. Като изключим това нещата ще се развиват добре за вас.

Стрелец

Днес ще сте настроени да се борите за победа и нищо не би могло да ви спре. Ще се опитате да наложите своята позиция на околните, но дали тя наистина е най-добрата. Не пренебрегвайте истината, колкото и да не ви е приятна.

Козирог

Днес ще се усещате доста объркани и несигурни. Най-добре да се заемете с практични неща, които ще ви разсеят, а и виждайки резултата от усилията си, ще се почувствате доста по-добре.

Водолей

Време за релакс в приятна компания. Ще научите доста интересни и пикантни подробности от живота на свои познати, но това може само да ви покаже колко добре сте си вие.

Риби

Ден на изненади и странности. Не се предоверявайте на усещанията си, по-скоро ще Ви заблудят. Очаквай неочакваното е девизът на този ден.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА