Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 08:08 2 053 7

Снощният епизод на "Звездите в нас" - истински музикален и актьорски спектакъл

  • звездите в нас

Журито допусна три отбора в следващия кръг

Тази неделя сцената на „Звездите в нас“ се превърна в истински музикален и актьорски спектакъл. Без да се колебае, журито на формата определи вечерта за най-силната до момента. ТИТА, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев избраха да се възползват от втората си и последна възможност да допуснат не два, а три отбора към следващия етап на състезанието.

Под прожекторите тази седмица излязоха нови пет отбора, които имитираха идолите си Адел, Бритни Спиърс, Джеймс Хетфилд, Веселин Маринов и Тина Търнър. „Днес ни беше изключително трудно, защото бяхме свидетели на най-силната вечер до този момент. И въпреки че задачата ни беше сложна, решението бе взето абсолютно единодушно“, каза Дони секунди преди да обяви, че фаворити за вечерта са претендентите от отбори „Веселин Маринов“, „Тина Търнър“ и „Бритни Спиърс“.

С впечатляващи певчески възможности, забележителен актьорски талант и страхотно излъчване, участниците от трите отбора, които продължават напред, успяха да изправят публиката и журито на крака. Дороти, Велина и Ева от отбор „Бритни Спиърс“ и Антония, Гергана и Вирджиния от отбор „Тина Търнър“ демонстрираха и завидни танцувални умения, с които още по-добре да разгърнаха образите си. Асен, Теодор и Сонай пък постигнаха невероятното сценично поведение на Веселин Маринов, с което не оставиха никого в залата безразличен и цялата публика пя заедно с тях „Лятна жълта рокля“.

Вечерта бе открита от отбор „Адел“, който развълнува с представянето си. Анджелка, Стелияна и Ирина показаха магията на британската звезда с гласовете и приликата във външния вид. Отбор „Джеймс Хетфилд“ превзе сцената на шоуто с истински метъл. Филип, Теодор и Данчо пресъздадоха атмосферата на истински рок концерт, влизайки в образа на фронтмена на „Металика“.

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще съжалява ли журито, че е използвало всичките си възможности да допусне три отбора напред? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лидер

    9 2 Отговор
    Предаване за задръстеняци
  • 2 Сандо

    10 4 Отговор
    никой не го гледа, не ни лъжете!
  • 3 И това

    8 3 Отговор
    Шоу не струва като другото на Халваджияните с водещ Рачков! Тази година и двете шоута са тъпи и скучни! Едно се питам как "известните" личности са се съгласили да се излагат пред цяла България! И лично на мен хич не ми е смешно това което правят!
  • 4 Гост

    8 4 Отговор
    Това е гола вода и кал в ушите . Много е зле . 10 загубени минути да гледам простотия.
  • 5 бушприт

    9 2 Отговор
    Гледах го,пеят хората,талантливи са,и жените,които се представяха за Бритнито,и тези рошавите,като Тина Търнър,но върхът на безглутеновата торта от 75 лева бяха тримата мъже,пеещи песента на Веско Маринов "Жълта рокля". Все едно са излезли от банята,така се избъзикаха с певеца. Наистина,Веско Маринов много се поти,но и Рафа Надал също е целият мокър на тенис-мачовете си. Но аз не съм чувал някой да му се подиграва за това.
  • 6 Корги

    3 1 Отговор
    И без да гледам телевизия, само снимката ми е достатъчна да предположа, че продуцент на този цирк (буквално) е противният арменец Халваджиян. Цял живот едно смислено нещо не направи. В годините, когато все още гледах телевизия, най-големите простотии и ценизми ги научих от неговите предавания. Дори Слави беше класи над него.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.