Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 10:39 15 850 11

Петър Бакърджиев - Благо Джизъса на bTV

  • петър бакърджиев-
  • благой георгиев-джизъса-
  • жени-
  • деца

Спортният журналист успешно върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев

Петър Бакърджиев спокойно може да измести Благо Джизъса от първото място по правене на деца. Спортният журналист не си губи времето и вече има трето дете от нова жена. Настоящата половинка на Пепи се казва Кристина Иванова и е видимо по-млада от него.

„Той е мачото на bTV. Действа с размах при жените и бързо се сдобива с наследници. Грижи се за положителния прираст на нацията“, коменитарха шеговито колеги на бившия баскетболист.

Кристина има дете от първия си мъж, а преди броени дни дари репортера на bTV с дъщеричка Бориса. Прясната майка е завършила Техническия университет в Габрово, а в момента учи „Финанси“ във ВУЗФ.

Спортният журналист крие новата си жена. Преди време Бакърджиев тихомълком се раздели с майката на другите си две деца – Гергана Гунчева, която обаче отиде в bTV през лятото. Двамата пак се събраха, но само като колеги.

Те се разделят след двегодишни опити да съхранят семейството си, като през това време Петър се влюбил в Кристина, пише "Уикенд". Днес Гергана и Петър са в прекрасни отношения и отглеждат децата си заедно: „Нашите отношения стават все по-добри. Аз го обичам като приятел и баща на децата ми. Те не усещат раздялата ни твърде много, защото живеят поравно и при мен, и при него“, признава къдрокосата блондинка. Двамата бяха семейство по-малко от 10 години.

На Бакърджиев му върви с жените и все дели легло със засукани красавици. Той имаше кратка афера с Виктория Петрова, но двамата бързо се разделиха и всеки пое по пътя си. След това спортният журналист се залюби с Гергана Гунчева и ѝ направи две деца.

Днес има нова млада и красива жена, която го дари с дъщеричка. Плейбоят успешно върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 жени.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    14 1 Отговор
    Този журналист как плаща издръжка на три деца с три хиляди заплата.
  • 2 БеГемот

    16 1 Отговор
    Тоя смешник го раздава от първа инстанция ...глупавите женски ги впечатляват такива нарцистични посредственици...
  • 3 Пупупу

    14 0 Отговор
    Ей,че убавец бе.Па и с буйна грива.
  • 4 Бибитко

    15 0 Отговор
    Ръмженето на Петър Бакърджиев ме дразни. Очевидно е,че той не е подходящ нито за телевизия,нито за радио,но днес няма никакви критерии.
  • 5 Уве Зелер

    12 0 Отговор
    Петър Бакърджиев е изключително бездарен и безпардонен журналист. Царят на лапсуса, който НЕЗАБАВНО трябва да бъде изритан като мръсно куче от бранша! Чудя се, как някой не го е пребил здраво до сега!? Изключително дразнещ тип!

    Коментиран от #6

  • 6 Един шофьор

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Уве Зелер":

    Ако го срещна с камиона веднага ще мина през него и ще го излежа при Герито.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 въпросче

    8 1 Отговор
    И какво не й харесва на Гергана Гунчева?
  • 9 Aнджело

    2 0 Отговор
    Този калпак за пример ли го давате? Отдалеч мирише....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 то правенето

    2 1 Отговор
    на деца лесна работа, ама после като се започне моите и твоите бият нашето, и като се започне с мрънкането на настоящата му за децата му от Гунчева, и се стигне до истерии и драми, и тогава наш Петьо май ще се ориентира с 200 към свободата, и най вероятно към следващата която да му роди дете, и така ще влиза от лабиринт в лабиринт от които няма измъкване, със скъсан ластик.