28 Октомври, 2022 15:31 2 989 1

Изабел Аджани говори откровено за старостта

  • изабел аджани-
  • актриса-
  • старост-
  • остаряване-
  • подмладяване

"Мразя идеята, че животът продължава да ни унижава, преди последния етап на библейското "прах при праха"!", казва актрисата

Изабел Аджани говори откровено за старостта - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Не отказвам да остарея, но мразя мисълта, че животът ни унижава", признава френската актриса Изабел Аджани.

В момента Аджани участва в комедията "Mascarade" и минисериала "Diane de Poitiers", пише БГНЕС.

Отново в кината във филма "Mascarade", в ролята на Мерилин, на малкия екран в минисериала "Diane de Poitiers"... Изабел Аджани е на всички фронтове. Между двата проекта актрисата дава ново интервю за списание "Paris Match". Възможност тя да се върне към последиците от движението #MeToo и към силните и различни женски образи, които играе този сезон.

На 7 ноември France 2 ще излъчи двата епизода на "Diane de Poitiers" - минисериал, в който Изабел Аджани играе любимата на крал Хенри II - историческа личност, която обръща обсебващо внимание на външния си вид, защото отказва да остарее. Случаят на актрисата не е идентичен с този на нейната героиня.

"Не отказвам да остарея. Бих предпочела земно съществуване като Бенджамин Бътън, въпреки че съм благодарна, че след толкова години се познавам по-добре", коментира 67-годишната актриса. "Но, да, мразя идеята, че животът продължава да ни унижава, преди последния етап на библейското "прах при праха"!"

"Трябва да активирате мозъка си за две минути! Смятате ли, че медицината против стареене е на мода, защото повечето хора не преживяват старостта като катастрофа и са щастливи да са с единия крак в гроба?, добавя известната актриса. За звездата, носителка на пет "Сезар"-а, "също като Diane de Poitiers /Диана от Поатие бел.ред/ навремето, ние се борим с наличните средства - днес те са по-многобройни".

След това майката на Барнабе и Габриел-Кейн (43 и 27 г.) споменава за обновяването на клетките, което се основава на научни открития. "Във всеки случай този актив ще бъде част от моята личност до смъртта ми. Веднъж феникс, винаги феникс!"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Равена Ан Фушия

    3 0 Отговор
    Нещо пак не е преведено както трябва понеже "библейското "прах при праха"!", за който "казва актрисата" НЕ съществува в Библията! Текста е от погребалния раздел на Англиканската книга за обща молитва.