Last news in Fakti

25 Юли, 2013 18:58 4 501 3

Топ дизайнер от Русия избра Благо Георгиев за лице

  • топ дизайнер-
  • русия-
  • благо георгиев-
  • лице

Една от най-известните дизайнерки в Русия, избра за лице на своята марка Благой Георгиев, съобщи ПРофайл.

Родният футболист, който играе за руския отбор Амкар, Перм се превърна в любимец на  модната диктаторка Anna Direchina,която покори дори Световния моден канал  Fashion tv.

Модистката реши да заложи на мъжествеността, която излъчва спортиста и го покани за своята визитка на актуалната си лятна колекция за 2013- та .

Благо е заголил атрактивните си татуси в секси бял потник с изображение на красавица пушеща предизвикателно пурета. Едва появила се в интернет, рекламната кампания предизвика възторжените коментари на почитателки на модната къща на руската дизайнерка.

Родният Благой Георгиев вече грее от билборд кампания в цяла Москва и вече е любимец  N 1. Талантливият творец, чийто колекции са показвани на Седмицата на модата в Москва, е хвалена не само за новите си тоалети и за избора на мачото да рекламира творчеството й.

След 10 дни семейството на Благой се пренася да живее в Русия, имайки се впредвид крехката възраст на новородения Давид, който не можеше да лети със самолет.  Христина, Йоана и Давид съвсем скоро ще бъдат отново заедно с модната икона на българския футбол.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Александър Младенов

    0 0 Отговор
    тва не е ли Азис

    Коментиран от #2

  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Александър Младенов":

    И аз тва щях да питам...
  • 3 Николай Николов

    0 0 Отговор
    С тази прическа е досущ като Азо