Last news in Fakti

26 Юли, 2013 11:35 2 605 1

Крис Дженър: Всяка жена е симулирала оргазъм

  • крис дженър-
  • кардашян-
  • оргазъм-
  • секс

Майката на Ким, Клое и Кортни Кардашян – Крис Дженър обсъди темата за симулирането на оргазми пред най-малките си дъщери – Кендъл (17 г.) и Кайли Дженър (15 г.) по време на последния епизод на своето ново ток-шоу „Крис".

Тя заяви пред публиката, че няма жена, която да не е симулирала оргазъм в някакъв момент от живота си, включително и тя самата.

„Много е вълнуващо да правиш и секс в самолет. Когато се връщахме към нашите места със съпруга ми Брус, се чувствахме като две палави котки, които са се измъкнали от щуро престъпление.", каза още Крис пред двете си дъщери.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    0 0 Отговор
    Абе да те лашне един 30см. черен боздуган,пък ти вари симулирай ако искаш и майка си.