3 Ноември, 2022 13:32 3 416 1

Марс е ретрограден: Как влияе на всяка зодия?

  • марс-
  • ретроградни планети-
  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп

Ретроградният Марс дава възможност за нова равносметка

Марс е ретрограден: Как влияе на всяка зодия? - 1
Снимка: Shutterstock

Марс започна ретроградното си движение в Близнаци на 31-и октомври, Хелоуин, и то ще продължи до 13-и януари. Това означава, че ще има забавяния, закъснения, а и ставаме по-малко решителни.

Време е да си направим житейска равносметка и да оценим предишни мисли, идеи, получена информация. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен

Марс е планетата, която ги управлява. Когато стане ретроградна, тя ги кара да анализират и прегледат наново своите мисли, мнения, умения. Сега не е време за нови проекти и действие, но е чудесен период да си припомнят какво са научили от 30-и август насам.

Телец

Трябва да си сложат спирачки, особено що се отнася до навиците им на харчене. Искаха да изхарчат спестяванията си по най-добрия начин, но сега ще прегледат наново, а и оценят, как използват времето, енергията и парите си.

Близнаци

Трябва да се успокоят и да релаксират. Нещата се забавят и Близнаците ще оценят какво са научили напоследък, вместо да преследват нови цели. Да не се притесняват, това няма да им е скучно.

Рак

Представителите на тази зодия пък ще оценяват и преразглеждат своите навици, ритуали, практики, свързани с психичното здраве. Не е време да се захващат с нови практики, но ще усъвършенстват практиките, с които вече са се захванали.

Лъв

Ще анализират колко енергия от себе си са раздавали за приятелите си и как са постъпвали спрямо тях. Ще поразсъждават и над информацията, която са получили от тези приятели от 20-и август насам. Да опитат да не клюкарстват много. Думите им ще бъдат разбирани погрешно почти винаги.

Дева

Девите ще анализират публичния си имидж и кариерата си. Сега не е подходящ период за нови професионални проекти, но е чудесно време да оценят наново и прегледат целите, които са си поставили от 20-и август насам.

Везни

Те ще прегледат наново възможностите, които получават. Може да прочетат наново някои книги, да посетят отново йога курс или да анализират духовните си практики. Чувстват се разпръснати в няколко посоки едновременно. Да не преследват прекалено много неща сега.

Скорпион

Тези зодии ще трябва да прегледат и оценят наново споделените ресурси, границите, които поставят и задълженията си. Чудесно време да анализират и навиците си на харчене. Нека се уверят, че използват спестяванията си по най-добрия начин, пише Teenproblem.bg

Стрелец

Стрелците ще размишляват и правят оценка на романтичните си връзки и партньорства. Ще разсъждават върху разговорите, които са провели с близките от 20-и август насам. Да се уверят, че имат цялата нужна информация.

Козирог

Ще трябва да помислят върху навиците си, ритуалите си, рутината си. Сега не е подходящо време да включват нови неща в ежедневието си, но да направят оценка на рутината си и всички навици, които са придобили в последно време. Може и да направят подобрения, промени, ако е нужно.

Водолей

Те ще прегледат наново и оценят проектите, свързани с тяхната страст и хобитата им. Както и креативните цели, които преследват. Чудесен период да опитат нови неща, но да не се изненадат, ако не чувстват тези неща като сигурни и окончателни. Да изпробват нови идеи, да си поиграят, да експериментират. Може да сменят посоката няколко пъти.

Риби

На фокус са домът и семейните цели, които преследват от 20-и август насам. Окуражени са да оценят и прегледат наново действията, които се предприели в последните 2 месеца. Да помислят каква информация имат и как могат да я използват.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Енцо

    0 0 Отговор
    Всички отговори на практика са еднакви.. нумерологията не е наука!