Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 09:10 4 741 28

Фейгин си тръгва от "Игри на волята" след емоционално сбогуване с Мани

  • игри на волята-
  • александра фейгин-
  • мани-
  • победа-
  • риалити-
  • елиминации

Двете приятелки се изправиха една срещу друга в тежка битка на Арената

В безмилостна елиминационна битка на Арената на “Игри на волята: България” се изправиха двете приятелки Мани и Фейгин. Финалният елемент със закодирани думи силно затрудни и двете момичета, но Мани първа дешифрира правилния израз, а това ѝ донесе победата и 100 златни гроша. Двете приятелки се разделиха по изключително емоционален начин с много сълзи и искрено разочарование.

“За съжаление аз изгубих. Много ми е трудно да приема това, но се радвам, че една от нас продължава напред. Тя го заслужава!” - сподели през сълзи Фейгин минути след края на битката.

Фейгин си тръгва от "Игри на волята" след емоционално сбогуване с Мани

Преминаването по халките над басейна се оказа непосилна задача за младата състезателка по фигурно пързаляне. Фейгин предпочете да изтърпи общо 18 наказателни минути, за да продължи по трасето, но забавянето се оказа фатално за нея.

По-рано след тежкия съвет, страстите в племето на Непобедимите силно се разгорещиха. Алекса обвини Георги, че рискува нововъзникналата си връзка с Фейгин в името на грошовете и личната си безопасност. За да отрече обвиненията и да защити любовта си, Георги пристъпи към сериозна крачка и засвидетелства чувствата си с целувка пред очите на всички.

Фейгин си тръгва от "Игри на волята" след емоционално сбогуване с Мани

Фейгин избра стратегически своя съюзник, очаквайки елиминацията да бъде двойна. Тя излезе на Арената заедно с един от най-големите си противници в играта - Виктория.

Плановете на Мани да избере Лефтеров за свой помощник се провалиха и тя се довери на капитана Филип. Той доказа както своята сила, така и логическото си мислене, с което спечели предимство на Мани за елиминационната битка.

Фейгин си тръгва от "Игри на волята" след емоционално сбогуване с Мани

Как ще реагира Георги на финалното послание на Фейгин? Дали ще успее да събере мислите си, или ще рухне емоционално? Ще завладеят ли Безстрашните Резиденцията за трета поредна седмица? Каква тежка териториална битка очаква двете племена на Арената на “Игри на волята: България” - зрителите ще разберат в понеделник от 21:00ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Почти съм приключил

    19 6 Отговор
    с турските телевизии.
  • 2 Хаха

    21 8 Отговор
    Димо яко я бута тази Фейгин измисли й някакви измислени наказания които всъщност само й помогнаха иначе щеше да се цъмбурва цяло предаване, после като отиде на пъзела чак тогава почна да подсказва иначе Мани питаше, а тоя Димо се прави на луд.
    Оставаше и да бие с триста изнудвания...
  • 3 Не разбирам

    23 6 Отговор
    Защо подобни глупости се публикуват за "новини"? Пуснете нещо и за проблемите на шиптърчето Сашко Евро. Може и за Ратайковски - чух, че тая сутрин и се пуснала бримка на левия чорап.
  • 4 Хаха

    14 8 Отговор
    Фифо уж спечели предимство за Мани, а реално нямаше предимство 😃

    Коментиран от #24

  • 5 Хаха

    9 3 Отговор
    Жорката защо не й би помогнал ами той да не се е оженил за нея да си сърба попарата...
  • 6 гръндж

    5 5 Отговор
    Ще се Фейгиносваме,Мани,мани!
  • 7 Цезар

    18 4 Отговор
    Водещите да не дават задачи по история щото лъсва ужасяващата неграмотност на тия патки . Вместо в час по история ходели на тренировки милите.

    Коментиран от #26

  • 8 щамов работник

    14 4 Отговор
    И защо ходят на тренировки? Не ни ли стигат мускулите на мъжете,та трябва да гледаме и женски мускули? Не,благодаря! Предпочитам нежни и загладени жени.
  • 9 9689

    18 1 Отговор
    И двете доста умствено ограничени.А Фейгин наивна .Не сеусети,че я ползват като послушно кученце.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 3333

    30 3 Отговор
    А тлъстата Джаферович кога ще си заминава?
  • 12 Лидер

    8 5 Отговор
    Вятърничево българско съществуване
  • 13 Майора

    13 12 Отговор
    Тази Фейгин създаде образ на инфантилен състезател , който продукцията използва за реалити спектакъл . Момичето е наивно и много нежно, но тя заедно с Мани направиха сценария по забавен и интересен. Мани е едно малко красиво дяволче, което обогатява игрите със своя чар и различен поглед и коментар .

    Коментиран от #15

  • 14 Мнение

    12 5 Отговор
    Фейгин беше семотивирана от всички психоатаки, които упражниха над нея Виктория и Алекса!!!
  • 15 Истината

    26 4 Отговор

    До коментар #13 от "Майора":

    Фейгин не е инфантилна, а една чиста душа, която не се е сблъсквала със злоба, интриги, манипулации и психоатаки на брутални хора като Алекса и Виктория.

    Коментиран от #20

  • 16 Aлфа Bълкът

    3 9 Отговор
    Това предаване не го гледам – "Сървайвър джендър версия" е за мен!
  • 17 гост

    11 4 Отговор
    Жоро гладния я нагласи, а иначе си я гушка.
  • 18 Пейкин

    11 1 Отговор
    Тоя Жорката бате по ъл ден ядене на корем по три пъти и лежане по пейките и се влачи, като дроб.
  • 19 Пфуй!

    10 3 Отговор
    Този Георги ми беше много противен като се хранеше най-безцеремонно пред очите на гладните.

    Коментиран от #23, #25

  • 20 ......па

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Добави и Илиян и Мани които също я манипулираха но с перце за да не се усети.2 часа продукцията натрапва сръбсия плевел как се пени,че не може да прекара Георги да си похарчи грошовете уж за да спаси Фейгин,а тя си беше пътник щом /защитника/на малки момичета за които нямаше да гласува даде и двата си гласа за нея,Виктория и Зори също.
  • 21 Прътц

    2 1 Отговор
    Айде хоп....у другия крачол.
  • 22 ха ха

    11 0 Отговор
    Ако Алекса и Виктория не са искали да си ходи Фейгин,нямаше да я номинират.Цинизъм е да обвинват Георги, че не я спасява от тях двамата които я пращат на заколение.гОлЕмо театро разиграват,не е тяхна работа как ще си харчи грошовете Георги,ама никаква.
  • 23 абе,

    9 0 Отговор

    До коментар #19 от "Пфуй!":

    Георги си спечели в битка храната докато е в играта.Сценаристи и редактори са противните и безцеремонните защото те карат другите от отбора да го гледат докато яде.А можеше да го викат да се храни настрани.
  • 24 сефте

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хаха":

    Когато им оттърва на сценаристите - капитанската битка е елиминация. Когато не им оттърва капитанската загуба е само загуба на 2 кила доилнокачествени кремвирши.
    Същото с предимствата - понякога са решаващи, понякога символични.
    Трбява да внимават да не им личат толкоз много сценариите.
  • 25 хаха

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Пфуй!":

    Че те така са му казали, бе.
    По сценарий.
    Да има емоции.
  • 26 хаха

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Цезар":

    То па вие като знаете израза "Жребият е хвърлен", знаете ли и нещо от същината на епохата?
    Сигурно не знаете дори Цезар какъв е бил - цар ли що ли.
    Знаенето на тривия въпроси има много ниска стойност, ако не е комбоинирано с разбиране и осмисляне!
  • 27 Попо

    2 2 Отговор
    Фейгин беше най-лъчезарното момиче в този сезон. Обиграните тарикати Виктория и Алекса, като диви прасета (срещу агне) се на хвърлиха срещу нея. И я разкъсана.
  • 28 ами,

    4 0 Отговор
    Фейгин е само на 19 години,от 5годишна е по залите да тренира.Свикнала е да се подчинява на треньори затова и това показа в игрите.Зависима и лесно манипулируема от по-отраканите.Свястно е момичето но и липсва родителския контрол щом петък или събота избухва/по нейни думи/по чалготеките и след две питиета става безпаметна/пак по нейни думи/а и любим певач и е чалгаропитека Коцето.Много жалко за нея в това.Дано връзката и с Георги която се е задълбочила след формата и окаже благоприятно влияние далеч от чалгата.Но щом иска да си слага силиконов бюст, да бъде модел и инфлуенЦър вместо да учи някаква полезна специалност за нормална професия явно я влече клишето което ще я обезличи.Пожелам и да се вземе в ръце,да отсее приятели от ласкатели и да проумее че фигурното пъраляне е класа а чалгата е блато.