Необходими продукти:
- • скилидки чесън - 5 бр;
- • краве сирене - 30 г;
- • кашкавал - 30 г настърган;
- • кисело мляко - 3 с.л.;
- • сварено яйце - 1 бр.;
- • къри - 1 к.л.;
- • магданоз - 5 стръка;
- • копър - 5 стръка;
- • черен пипер;
- • маслини;
- • червена чушка.
Начин на приготвяне:
Яйцето се сварява и след това се настъргва в купа. Към него се прибавя настърган кашкавал, натрошено сирене и скилидките чесън.
Подправките, заедно с кърито и черния пипер, също се добавят в купата при останалите продукти.
Най-накрая се добавя киселото мляко, разбърква се добре и се опитва на вкус. При необходимост се подправя с хималайска сол. Разядката е изключително подходяща за студените дни. Може да я гарнирате с маслини, червена чушка и чаша червено вино, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 31 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ГРАД КОЗЛОДУЙ
10:30 06.11.2022
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 гларус
14:44 06.11.2022