Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 13:56 2 021 15

Любо Киров пя най-големите си хитове с 8000 души

  • любо киров-
  • концерт-
  • публика-
  • изпълнител-
  • певец

Изпълнителят препълни зала 1 на НДК в две поредни вечери

Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на Любо Киров в НДК на 4 и 5 ноември. Публиката в препълнената два пъти зала 1 преживя на крака музикалното шоу на световно ниво, което създава един от най-големите български изпълнители и което оставя следи.

Ако някой ми беше казал преди време, че ще направим два поредни концерта в зала 1 на НДК, едва ли щях да му повярвам. Но това се случи и се случи значимо, без да правим никакви компромиси, задавайки темпото и чупейки всякакви граници. Благодаря на публиката и на всички, които са с мен“, сподели Любо Киров след концертите.

С Голямата банда на сцената той изпълни „Целуни ме“, „Усеща се сила“, „Говоря ти сериозно“, които са част от последния му албум, както и любимите на публиката „Летим“, „Ако някога“, „Заедно“, „Знам“ и др.

Специални негови гости бяха Станислав Сланев-Стенли („Където няма време“), Михаела Маринова („Мога“) и Поли Генова („Тръгни навреме“).

Изключително вълнуващо беше участието на световноизвестната цигуларка Дорина Марков, която излезе за първи път от 20 години насам на българска сцена, за да изпълни с Любо Киров песента „Всички пътища водят към теб“.

Билетите за двата концерта в зала 1 на НДК - част от турнето „Целуни ме“, бяха разпродадени месец по-рано. През лятото пък местата за датите във Варна, Бургас и Пловдив също бяха изчерпани предварително. Така концертите на Любо Киров влязоха в Топ 3 на най-посещаваните събития на български артисти в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim.

Лятното турне и концертите в зала 1 на НДК на Любо Киров са естествено продължение на грандиозното музикално шоу, което изпълнителят изнесе миналата година в зала „Арена Армеец“.

През 2022 година той направи и първия си мащабен концерт на сцената на легендарната британска зала Troxy в Лондон в присъствието на над 2000 души. Малко преди концертите си в НДК пък Любо Киров издаде биографичната си книга „Всичко е имало смисъл“, с която отбеляза и 50-тия си рожден ден. В момента е ментор втори пореден сезон в един от най-гледаните телевизионни формати „Гласът на България“ по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цумбрум

    2 2 Отговор
    Мъногу добъре.
  • 2 остров Педдерасосс

    10 7 Отговор
    Любо Киров, певеца на егейците. То па един глас, да се чудиш и маеш. Просто търговски продукт. Гаджето му Миро пее по-добре.
  • 3 смок

    8 1 Отговор
    световноизвестната цигуларка Дорина Маркова, Марков е мъж.
  • 4 Зара

    0 0 Отговор
    Поли Генова: („Тръгни навреме“),Защото ще закъснееш.
  • 5 Соваж бейби

    7 5 Отговор
    Бравос на Любчиту ,събрал 3 блока хора, от панелките на 13,14 етажа по колко апартаменти бяха на етаж 10 или 11 не съм си правила за цел да помня и като ги сложим от 5 до 6,8 човека в апартамент .Някъде толкова идва ....Мега звезда !

    Коментиран от #7

  • 6 Браво

    5 5 Отговор
    Страхотен е !
  • 7 Ами ти

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Повече от тройка наведнъж ,имаш ли?

    Коментиран от #8

  • 8 Соваж бейби

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ами ти":

    Този го помня от едно време правише опити да пропее или нещо интересно да направи .Погледни коя година сме днес и колко публика има Любчито ,срамота е !Не знам защо се измъчва все още ?За теб 800 души ако са признание или съгласие че някой е велик ,не знам аз....на модните дефилета има повече публика на затворени врати ,понеже билета не се предлага и не е достъпен за всеки .

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Гошо

    3 1 Отговор
    Любо от Нощен Магазин помните ли ?
  • 10 Ами ти

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Любчо има уникални песни. Какво си гледала, не знам. Бил съм на негови концерти ,пълна зала и пее с него. Лятото на морето ,концерта му беше уникален. Личния му живот не ме вълнува. Ама ,злобата ходи по хората,не по дърветата!
  • 11 Ами ти

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    И пише 8000 ,а не 800 !

    Коментиран от #12

  • 12 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ами ти":

    Хубаво ,ок не са 3 блока ,една ромска махала .Напълнил Национален стадион Васил Левски, и от вън още толкова хора препяват ,примерно !Ще го пишем в световната история на музикалния бизнес туй Любчи бе .Най теглена музика в цял свят и продадени дискове .
  • 13 свършено

    1 0 Отговор
    Факти, куизите ви са разконспирирани. Верните отговори се редуват- А, Б, В, Г и пак- А, Б, В, Г...
  • 14 Росин

    1 0 Отговор
    Леле колко лид народ има,кой го слуша този,и има ли хитове вобще
  • 15 Шопът

    2 0 Отговор
    Синузита е гола-вода. Кой ли го слуша и спонсорира? Най-вероятно да е платил на хората да отидат и да го гледат.