Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 16:29 11 173 23

Най-противоречивият участник в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • участник-
  • евгения джаферович-
  • риалити-
  • екстремно

Защо играта на Евгения Джаферович ѝ донесе толкова омразни и обидни коментари в социалните мрежи?

Има хора, които са безинтересни и незапомнящи се. А има и такива, които просто няма как да подминеш. Евгения Джаферович безспорно е от вторите. Особено след участието ѝ в четвъртия сезон на „Игри на волята: България“, пише vesti.bg.

Джаферович е един от участниците, които най-силно будят интереса на зрителите, а около нейната особа и представянето ѝ в „Игрите“ задължително се заформят спорове в социалните мрежи.

Макар да не са малко моментите, в които Джаферович развълнува почитателите на предаването, сякаш от тях два от тях се открояват най-силно напоследък.

Майката на всички интриги

Едно от най-разпространените мнения за Жени е, че тя стои в дъното на всички интриги в отбора на Безстрашните. Феновете на „Игрите“ не крият дразнението си от това, че тя е изявен лидер и дълго време ръководеше т.нар. „женска коалиция“.

„Всички мъже от жълтите са мухльовци! Ама големи! Без право на мнение(Джаферович не дава)“, коментират зрители. А други са категорични: „Джаферович само ги настройва едни срещу други, единствено се справя с пъзелите - аз не видях досега да е спечелила поне една битка само злослови за всички“ .

Обръщението на Михаела към Безстрашните след напускането ѝ скандализира още повече феновете на шоуто. „Джаферович, ти не спази не една, а много от думите, които си казала и това не смятам, че е достойно. Не смятам, че хора с такъв тип игра заслужават да бъдат на финал“.

Любителката на екстремното Михаела беше до болка откровена и в обръщението си към Филип и Мирела: „Фифо, надявам се да не се подлъжеш по хора, които до скоро са ти плюли зад гърба и в момента се опитват да те оплетат в техните мрежи“; „Мирела, надявам се да осъзнаеш в някакъв момент, че си една пешка на Джаферович“.

Думите ѝ още повече засилиха разнородните чувства към Жени в социалните мрежи. „Браво Михаела, точно в десятката, надявам се Джаферович, ако има поне малко съвест да се засрами“, пишат фенове. „Джаферович съсипа този отбор! А Михаела трябваше да послуша Чакалов, когато ѝ говореше“, категорични са други.

Не липсват и коментари в защита на Джаферович: „С нищо не е права....Може да плюете по Джаферович,но тя извади почти всички игри с пъзели, реди добре стратегиите... Оставете злобата настрани и погледнете реално. За Мирела може и да се съглася...Точно Жени се е доказала в Игрите и никъде не е била в тежест на племето си. Стига злоба“.

Контузията

Моментът, който най-силно разклати зрителското мнение за Джаферович бе именно контузията, която тя претърпя на Арената. След като рани пръстите си и беше прегледана, Жени се върна, за да довърши играта и да подкрепи отбора си. Постъпката ѝ трогна мнозина. Още по-впечатляваща бе и реакцията на Супергероите. Поведени от Алекса, те отидоха да помогнат на Безстрашните и в частност на Джаферович, която не можеше да скрие болката си на Арената. Отборът в синьо се разпредели при жълтите и червените играчи и определено накара зрителите да запомнят тази постъпка.

„Само една майка може да преодолее болката и да продължи борбата, независимо каква е! Респект! Респект и към Алекса и другите състезатели, които искрено я подкрепиха“, „Джаферавич много искам да я видя на финал - заслужава го“, пишат фенове. Други признават, че именно тази постъпка е променила мнението им: „Джаферович не е от любимите ми персонажи този сезон на игрите,но представянето ѝ беше достойно!Браво,силна жена“, „Колкото и да не ми е фаворит, колко и да ме дразни, стана ми адски болно за нея, но това, че не се отказва – Респект :)“.

Не липсват и спорове в коментарите: „Интригантството на Евгения....Джаферович трябва да бъде включено като нова дума в българския речник....толкова явно изразено, че чак гнусно“; „Как може да сте толкова лоши хора? Да плюете и да се подигравате на човек който е пострадал, каквато и да трябва малко съчувствие все пак“, призовават фенове.

Докъде ще стигне Джаферович и дали ще я видим на финал предстои да види. Но от сега едно е ясно – тя ще остане в историята като един от най-запомнящите се участници в предаването.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    31 3 Отговор
    Мъжът й по ме дразни.
  • 2 Винкело

    48 2 Отговор
    Тия са фамилия Далаверович.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Цар

    56 1 Отговор
    Най нагласеното предаване.довечера елиминации и далаверович веднага болна.направо са смешни
  • 5 ЗРИТЕЛ

    33 1 Отговор
    И в крайна сметка, тя ли е победителката, не за друго , но я лансирате постоянно
    Иначе Ванчо ше се обиди, ако само той е победител
  • 6 ......па

    43 1 Отговор
    Противните участници са двама.Джаферович и Алекса защото очеИзвадно са подпирани от продукцията.Най-добрите играчи без подпиране са Гого,Филип и Георги.
  • 7 Яката КРАНТА

    26 1 Отговор
    Притикват я тая вечер ще се уверите
  • 8 Аре стига вече

    38 0 Отговор
    Пак ли Джафата е най-най-най... Аман вече. Тя си има договор да отиде на финала, така и ще стане. Гледайте довечера как "удобно" се поболя точно преди битка за елиминация и изпратиха едно девойче за жертвен агнец. Пък тя си кюта уж болно и така нататък....
  • 9 ...

    30 0 Отговор
    И двамата джеферовичи не ме кефят и е време да се оттеглят от разни състезания, кабелки. Филип, Георги, Гого, Лефтеров и Фейгин. Силни, възпитани, интелигентни, красиви тела, очи, едни и същи до втръсване сте джаферови. Бг затъва... Нагаждачи. Дайте път на другите.
  • 10 МАЛКА пенсИЯ

    2 1 Отговор
    И от нея,,ПО-КАЛПАВИИМА!!!
  • 11 Истина

    23 0 Отговор
    Миналата година спрях да гледам предаването заради Мани. Тази година - заради Джаферович. Не се търпи поведението й!

    Коментиран от #12

  • 12 Ванчето

    1 8 Отговор

    До коментар #11 от "Истина":

    Никой не те задължава да го гледаш,значи проблема е в теб!
  • 13 Тотален

    9 0 Отговор
    Изрод ква майка е тва лицемерие двуличие то се вижда трагедия
  • 14 Нико

    7 1 Отговор
    Как може да остане това гнусно прасе в игрите,та тя все болна ?! А за мъжете педал до педал,като почнеш от Лефтеров та до Филип.
  • 15 Гого

    6 0 Отговор
    Сега изгоря и най близкият и човек заради симулация " не ми е добре докторите казаха да не ходя на арената" подробна жена но той и Саша е същият
  • 16 Аса

    9 0 Отговор
    Подлец и манипулатор от класа е Джаферович, но най големият хитрец е Алекс, наивна и глуповата Зори, дебил Георги, Гого мишле с лек съмнителен фалцет, Лефтеров също
  • 17 3333

    9 0 Отговор
    Това е най-противният,а не най-противоречивият участник.
  • 18 морския

    1 0 Отговор
    дрън, дрън, написаното е изсмукано от пръстите за един гнусен човек.
  • 19 Дядо Благо

    5 0 Отговор
    Джаферовеч и Алекса са гнусни хора. Виктория пък е злобна и отмастителна. А по-глупав човек от Зорница скоро не съм миждал - тя обикновано дори не схваща смисъла на дискусията. Разбира само някоя несъществена дума от разговора и започва да ръси глупости без връзка с темата на разговора. Тя е от глупавите и прости хора, които имат странното самочувствие да съветват всички!
  • 20 Без име

    3 0 Отговор
    Сякаш Виктория е нещо по-различно!?!
  • 21 Ега ти

    3 0 Отговор
    Жалко че Генчо не успя да я победи
  • 22 Вън

    3 0 Отговор
    Дано да загуби следващата елиминация
  • 23 Димитров

    3 0 Отговор
    Първо, това не са игри на волята, а игри на режисьорите, те решават каква да е играта според този който искат да продължи и победи - сезон 1 Най-добрият Юлиян-победа за Добата с гласуване, сезон 2 откровено слабата Ана Мария срещу съперник с контузен крак - всичките игри само с крака, даже и пъзелът се редеше с крака. Второ, в този сезон вместо игра, спортсменство и воля, виждаме лансиране на подлостта, безочието, липсата на ценности, Мани и Джаферович с това си поведение са срам за всякакви игри, а тук лансирани. Срам, срам, срам!