Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 10:17 4 395 5

Кейт Мос се появи неадекватна на важно събитие (ВИДЕО)

  • кейт мос-
  • неадекватна-
  • събитие-
  • притеснение

Потребителите на социалните мрежи побързаха да изразят загриженост относно странното поведение на кралицата на модния подиум

Кейт Мос се появи неадекватна на важно събитие (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

48-годишният супермодел връчи на творческия директор на Saint Laurent (YSL) Антъни Вакарело титлата "Моден новатор за 2022 г." на церемония по награждаване на списание Wall Street Journal миналата седмица.

Въпреки че изглеждаше звездно в полупрозрачен ансамбъл с наситено тютюнев цвят, докато възхваляваше дългогодишния си приятел, Мос изглеждаше разтреперана и се държеше за трибуната, заваляйки говора си, пише БГНЕС.



"Добър вечер, дами и господа", започна тя, поглеждайки телефона си. "Антъни и аз работим заедно от - години", продължи тя, като правеше паузи в странни моменти по време на кратката си реч.

"Още откакто започна работа в "Сен Лоран", успях да разпозная инстинкта му за мода. И - исках да бъда част от това", продължи тя. "За мен е чест да бъда част от семейството на Saint Laurent и да бъда негов приятел".

"Дами и господа, за мен е чест да връча на Антъни Вакарело - наградата "Иноватор на годината", завърши Мос, бъркайки името на най-престижното отличие на вечерта.

Потребителите на социалните мрежи побързаха да изразят загриженост относно странното поведение на кралицата на модния подиум.

"Тя явно е дрогирана", твърдеше един потребител на Twitter, на което друг отговори: "И аз така мисля, но не искам да правя предположения или обвинения".

"Оттук усещам как сърцето ѝ щеше да изскочи гърдите", отбеляза друг, а друг отвърна с поста: "Говори се, че диетичната кока-кола, не е единствената и любима....кока".

Представители на Мос все още не са отговорили на молбата на Page Six за коментар.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха Хо

    13 0 Отговор
    Много /звездно/изглежда в набързо смъкнатото от прозореца перде с което се омотала,добре,че поне гащи си е обула...
  • 2 7+7

    10 1 Отговор
    Тя е в това състояние през целия си живот до сега.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимчо

    3 0 Отговор
    Белотоо,много й е белото,белото й е много!
  • 5 Мишо

    0 0 Отговор
    Мене ми аресва!