Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 08:09 1 714 3

Непобедимите запазиха целостта на племето си в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • непобедимите

Правилното разпределение на позициите се оказа ключово за победата, която гарантира безопасността на Непобедимите засега

Непобедими и Безстрашни се изправиха в битка със залог целостта на племето си на Арената на “Игри на волята: България”. Състезателите трябваше да изпитат своята ловкост и бързина както на сушата, така и в морето, за да достигнат до финалния елемент с подреждане на пъзел. Правилното разпределение на позициите се оказа ключово за победата, която гарантира безопасността на Непобедимите засега.

След отпадането на Мирела, Безстрашните единодушно върнаха капитанството на Джаферович. Жълтите първи успяха да отключат своите сандъци с частите от пъзела, но неговото подреждане силно ги затрудни. Гого и Лефтеров изявиха желание да заемат най-отговорния пост, но не успяха да оправдаят доверието на племето си, а знамето им остана в противниковите ръце.

По-рано през деня посланието, с което Мирела се сбогува с Безстрашните, предизвика смесени реакции сред нейните съплеменници. Лефтеров се почувства засегнат от обвинението на танцьорката, че я е предал, за да защити себе си. Джаферович, от друга страна, се разстрои от елиминацията на най-близкия ѝ човек в племето, което предизвика сълзи в нейните очи.

Загубата на Безстрашните ги събра под нощното небе на племенния съвет, за да определят първия номиниран играч за тази седмица. Пред водещата Ралица Паскалева племето разкри своите притеснения и причини за номинация, а най-много гласове събра Гого, който призна вината си за провала в битката.

Какво ще се случи довечера на Арената? Срещу кого ще се изправи Гого в елиминационната битка - срещу свой опонент или съплеменник? Кое племе ще се спаси във втората номинационна битка в “Игри на волята: България” - зрителите ще разберат тази вечер от 21:00ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    10 0 Отговор
    Цялото предаване е режисирано искаха да отпадне Лефтеров, като капитан срещу сърбина, но като не стана тяхното и тази водещата веднага се озъби като зло куче.

    Как пък Джаферович със счупен пръст се буташе да играе, а изведнъж за една вечер спане на резиденцията и хоп се разболя, за да не излезе срещу сърбина защото не е по сценарии, чак викаха лекари уж да й бият имжекции.

    Интересно е предаването, ама е много режисирано сигурно ни имат за глупави ?!?
  • 2 Хаха

    8 0 Отговор
    Сървайвър го спечели македонец връзкар мъж на актриса, тука готвят сърбин връзкар мъж на боркиня, а пък и да хванат гледаемост на сръбския пазар 👌🏻
  • 3 абе,

    4 0 Отговор
    Снощният съвет при жълтите беше жалка пародия=другарски съд който сътвориха Тупарев и Фродо наричайки чрез водещата Паскалева най-силните мъже във формата мишки по думите на толерирания от тях сръбския палячо.Жалка работа.Това е психически тормоз върху Филип,Гого и Лефтеров за да разчистват пътя на фаворита им.Джаба-ферович както винаги подла,нагла и между капките към финала заедно със сръбчето.Гого си пое вината за пъзела и се самопредложи за номинация като през цялото време гледаше с достойнство и с насмешка към водещата Паскалева която не преставаше да намила глупостите които и говорят в ухото.Жалко за добрият каст тази година,продуцентите и редакторите на предаването винаги ще оакат всичко.