Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 10:46 5 179 7

Иво Аръков показа дома си (ВИДЕО)

  • иво аръков-
  • лукс-
  • дом

От няколко месеца актьорът е доста активен в социалните мрежи, което дава възможност на феновете му да се доближат още повече до него

Ако трябва да направим класация за най-сексапилни български мъже, актьорът Иво Аръков определено ще е сред първите. Телевизионната му кариера кара всички жени да въздишат по неговата моделска визия и перфектни пропорции, но за жалост от доста време Аръков се радва на жена до себе си, която няма нищо общо с кифлите, които виждаме ежедневно в социалните мрежи. Габриела е естествена красавица, за която всички мъже доста му завиждат, пише каналът Vbox7.

От няколко месеца актьорът от българския сериал "Съни Бийч" е доста активен в социалните мрежи, което дава възможност на всички негови фенове да се доближат още повече до него. В последно време стилът на Аръков доста се е променил - сред аутфитите му можем да видим доста маркови дрешки и аксесоари, които не всеки българин може да си позволи. Определено в него се е зародило нещо кифленско.

Бяхме сигурни, че и домът му е изключително стилен и модерен. В личния си Instagram профил Иво Аръков сподели видео, в което показва част от него - класата си личи от всеки един детайл - от стълбите до кухнята. Парите наистина правят чудеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    15 1 Отговор
    От къщата на спонсора. Само го вижте как гледа хладилника като невиждал.
  • 2 Добър

    2 4 Отговор
    вкус !
  • 3 Патурко

    17 0 Отговор
    Глупости на търкалета! Този дом не е негов а дрешките са за реклама на няколко марки и след това се връщат на собственика! Стига сте писали глупости, че нашите актьори са такива клошари, че няма на къде повече!
  • 4 Соваж бейби

    7 1 Отговор
    Наистина правят чудеса от клуб Милионер са душевно болни ,този от сега не е добре -останах с впечатление че помисли хладилника за спалня или баня ?Нормална къща за средно богати може би около 300 ,400 хил.евра ако не се лъжа много малко показа на снимката и дворната площ ,ако е до централна улица или гара
    , шум и викове доста по евтин имот .Другите стаи и външната фасада е възможно да е ниско качество и сумата да е по евтина.На тази грозна марка burberry не знам какво и харесват отвратително грозно съчетани цветове това кафяво ,бяло...супер грозна риза на първата снимка.
  • 5 буубуу

    5 0 Отговор
    - Ти си бил адски нетактичен, бе! Аз ти казвам, че жена ми чака бебе, a ти ме питаш "от кого е?"! - Ей, извинявай... мислех, че може да знаеш...!- Симпатяга си е и все пак в доста сериали игра та се чудя защо да си няма всичко а...?!! Още повече че доста по прости и неизвестни се фръцкат като фараони едва ли не. ПОДЪРЖА СИ СЕ и явно не е педал като много налагащи се мушмороци които даже и не крият това. Да е жив и здрав и да си играе филмите и да не обръща внимание на вечните завистници у нас..! А то у нас това вече и професия ще стане.. ,,главен завистник и злостър,, . Поне са му явни доходите за разлика от много ...
  • 6 иво

    6 0 Отговор
    Иска му се на момчето, ама няма..няма и да има
  • 7 Гюро

    2 0 Отговор
    Е кво ще ни вземе акъла ли с дома си.И нищо не сте показали.Ти моме дето пускаш това тук, да не си от мераклийките му?Ще сгрешиош.Ела при мен. десет пъти по нещо ще видиш от тоз артистичен инвалид