Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 11:16 5 505 6

Нов звезден годеж: Голям диамант грейна на ръката на Моника Валериева (ВИДЕО)

  • моника валериева-
  • меди-
  • годеж-
  • диамантен пръстен-
  • истанбул

Моделката с пореден кадър намекна, че е готова за по-сериозна крачка във връзката си с Меди

Само преди няколко дни Моника Валериева и Меди се озоваха в Истанбул. От сторитата на поп-фолк певеца изглеждаше сякаш той е отишъл там по работа, но може би намеренията му са били и по-различни.

Повод да се усъмним ни даде стори на Моника Валериева, на което тя е с огромен пръстен, който твърде много напомня на годежен, и то на безимения пръст на лявата ѝ ръка. Само го вижте!

Какво точно се е случило, и двамата не споделят, но малко преди това и Меди, и Моника качиха сторита от известния ресторант на Нусрет Гьокче, по-известен в интернет като Salt Bae. Там те се поглезиха със стекове, покрити с истинско злато, пише каналът Vbox7.

Всъщност съвсем наскоро Моника Валериева намекна, че е готова за по-сериозна крачка във връзката си с Меди. На стори тя го нарече "любовта на живота ми".

Моделката има няколко годежа зад гърба си, като срет тях е и такъв с катарски принц. Тогава тя беше обвинена, че аферата с милионера била само за пред медиите, но така или иначе преди време в телевизионно интервю сподели, че тя не казва "не", а после просто колекционира годежни пръстени.

Дали и този път ще е така, вероятно времето ще покаже. За личния живот на Меди до момента се знае твърде малко, а певецът предпочита да качва онлайн снимки и видеа, свързани изцяло с живота му на изпълнител.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!

    14 0 Отговор
    Дали да му честитя на този Меди, който и да е той, че се жени за проститутка :(. Но щом е обичат нека се вземат макар и да не е трудно да се предвиди в днешно време, че бракът им няма да е нещо трайно.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Х.

    6 1 Отговор
    Не знаех, че тази Моника е циганка, ама нека да е жива и здрава.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 123456

    3 0 Отговор
    "като срет тях е и такъв " - който открие грешка - да вдигне ръка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.