Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 13:58 9 388 1

Коя е новата жена до Дарин Ангелов? (СНИМКИ)

  • елизабет методиева-
  • дарин ангелов-
  • партньор-
  • водещи

Актьорът и ко-панелист си намери нова сценична партньорка

Появи се нова жена, която ще застане до Дарин Ангелов, а прогнозите са за доста добър тандем, който със сигурност ще се задържи в годините. Красавицата се оказа също популярно от телевизията лице, пише Шоу Блиц.

Не става въпрос за любовни отношения, а за професионален ангажимент на актьора с Елизабет Методиева, която познаваме като звезден репортер, журналист, а отскоро и актриса, тъй като участва в новия филм на Мариан Вълев, който ще се появи по кината през следващата година.

Дарин и Елизабет са поканени заедно да водят "Business and fashion awards", чиито организатор е Цвети Разложка.

"От съществено значение са водещите на едно събитие, независимо колко мащабно е то и на каква тематика! Те са свръзката организатор - гости! Имаме новина! Открита е перфектната двойка водещи.

Журналист, Тв водеща и актриса! Тя е! Нейното име е Елизабет Методиева! Той… известен актьор, който може съвсем спокойно да поеме ангажиментите и на певците. Времето му е разпределено между репетиции, постановки и роли в киното! Дарин Ангелов! Няма нужда от многословие", обявиха организаторите в социалните мрежи и изненадаха всички с този нов тандем във воденето на събития.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.