Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 14:31 5 996 6

Ергенът Виктор тотално разкара Александра

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • александра гърдева-
  • риалити

Снимките на втория сезон на романтичното риалити са приключили и екипът и участничките се прибраха в родината

Снимките на втория сезон на уж романтичния риалити формат, който у нас се превърна в пълен цирк по време на премиерния си сезон - "Ергенът", приключиха в Бодрум за радост на екипа. Всички вече страдали от крайно изтощение, а причината се кореняла в ограничения бюджет на формата.

Екипът гледал по-бързо да заснеме сцените, да си свърши работата и да се върне в България, за да не се дават допълнителни пари за наеми, хонорари и т.н. От кухнята на шоуто издават, че актуалните моми били набутани по 6 в стая и изобщо не разполагали с лично пространство, както писахме по-рано.

Повечето се записали за участие с идеята да изкарат една луксозна почивка в Бодрум и да се сдобият с малко популярност, но останали неприятно изненадани от реалността. Дамите чакали с часове само, за да се доредят до банята и нямали време нито за почивка, нито за качествен сън. Жадуващите за слава момичета бъхтели почти денонощно пред камерите.

Новият "ерген" - пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен откъм задължения, но кандидатките за сърцето му снимали до малките часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, така и в този, повечето сцени били режисирани и участниците се съобразявали с "ролите", които им разпределили предварително.

33-годишният музикант Евгени даде заявка, че е по-интелигентен и емоционален от фитнес гурото Виктор Стоянов. Именно затова зрителите са скептични, че ще срещне сродната си душа точно там.

Предшественикът му също не успя да открие любовта във формата. В момента Виктор е обвързан с влогърката Мария Тарашманова. Интересна подробност е, че те започнали авантюра още преди заминаването му за Турция, но участието му във формата вече било установено.

Миловидната блондинка не била особено щастлива от този факт, ала се надявала, че той ще си тръгне без дама, както и се случи впоследствие. Нацепеният мачо бързо установил, че с победителката Виктория Капитонова нямат допирни точки. С другата му фаворитка Александра Гърдеева уж останали приятели, но в действителност отдавна не поддържали отношения, издават хора от обкръжението му, пише столичен таблоид.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 0 Отговор
    И този ще си остане мъжка черница...кой разбрал...разбрал...
  • 2 Иванчо

    9 0 Отговор
    Доста посредствена статия. Но предвид автократа....друго не може да се очаква.
  • 3 ????!!!!!!

    3 1 Отговор
    Ергенът Виктор тотално разкара Александра. - Всяка раздяла е една малка смърт.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пенко

    2 3 Отговор
    ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ --- ЛЮБОВТА Е В 8-МИ-9-10-МАКСИМУМ -11- ТИ КЛАС !!!! МОЖЕШ ДА ПРЕЖЕВЕЕШ ЖИВИТА СИ САМО С ЛЮБОВТТА СИ ОТ ТЕЗИ ГОДИНИ -ДО СМЪРТТА ,АКО СТЕ СЕ СЕ СПОДЕЛИЛИ ТОГАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "пенко":

    Какво значи ,,да сте се споделили тогава,,? Те по- буйните тогава се ,,споделяха,, на поразия .