Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 15:12 16 273 7

Мизерни условия в “Ергенът 2”, звезда от „Биг Брадър“ е сред участничките

  • ергенът-
  • риалити-
  • бюджет-
  • мизерия-
  • условия-
  • участници

Тази годината бюджетът на риалити формата е доста орязан

Снимките по втория сезон на шоуто „Ергенът“ в момента продължават текат в Бодрум, но вървят към своя край. Водещият Наум Шопов сподели в социалните мрежи, че новият сезон е много по-интересен от миналогодишния. Той допълни, че са работили почти денонощно, но по план след броени дни трябва да се приберат в родината, пише "Уикенд".

Всички вече страдали от крайно изтощение, а причината се кореняла в ограничения бюджет на формата. Екипът гледал по-бързо да заснеме сцените, да си свърши работата и да се върне в България, за да не се дават излишни пари за наеми, гримьори и т.н.

От кухнята на шоуто издават, че актуалните моми били набутани по 6 в стая и изобщо не разполагали с лично пространство. Повечето се записали за участие с идеята да изкарат една луксозна почивка в Бодруд и да се сдобият с малко популярност, но останали неприятно изненадани от реалността.

Те чакали с часове само, за да се доберат до банята и нямали време нито за качествен сън, нито за каквато и да било почивка под слънчевите лъчи или до басейна.

Мераклийките за слава бъхтели почти денонощно пред камерите. Новият „ерген“ – пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен от задължения, ала кандидатките за сърцето му снимали до малките часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, така и в този повечето сцени били режисирани и участниците се съобразявали с „ролите“, които им разпределили предварително.

Сред хубавиците, които са заминали за Турция, е манекенката Розмари Тишер. Тя нашумя с участието си във „Вип Брадър“ преди четири години, но сега пак напира за тв изяви. През последните седмици дългокраката брюнетка е в Бодрум, но още не е ясно дали се бори редом до останалите моми за сърцето на Евгени, или е част от екипа на предаването.

Тишер е голяма почитателка на формата и по време на първия сезон го отразяваше активно в подкаста си. Тя интервюираше всички отпаднали дами, дори издаваше любопитни подробности от развитието на сюжета. Вероятността да са я поканили да коментира и втория сезон е голяма.

От друга страна, не е известно хубавицата да има гадже, та нищо чудно да я видим в действие.

Както знаем, друга известна дама - Ваня Щерева също е в Бодрум. Тя отлетя за Турция още в началото на октомври. 52-годишната блондинка публикува кадри от летището, направени от дъщеря ѝ Мила Роберт. Александра Гърдева от първия сезон пък побърза да ѝ изпрати виртуални целувки, знаейки къде отива писателката.

33-годишният Евгени Генчев даде заявка, че е по-интелигентен и емоционален от фитнес гуруто Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа точно там. Предшественикът му също не успя да открие любовта си във формата. В момента Виктор е обвързан с влогърката Мария Тарашманова.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпите предавания

    16 3 Отговор
    на турските телевизии за баламосвате на народа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 стар ерген

    15 1 Отговор
    шоповото поне ще изкара хубава ваканция
  • 4 Вили

    7 1 Отговор
    Кой гледа тези простотии от двете долнопробни телевизии? Жалка картинка, посло и ниско ниво на общуване и живот.
  • 5 Ром Бакарди

    10 1 Отговор
    Идин к.о.ч. и някулку офци, събрани барабар вав идна каща-играят гу на седянка. Праят са на многу ентелигентни, вазпитани, шокарни-ама идин дол дренки са. Чесну-искам тоз дърт милф -Ванята щеревата, така да налази тоз пианис, чи той да загуби ума и дума и да го източи някуя нощ вав вилата ама тъй, сас кеф, чи горкиа да ни знай каде са намира.
  • 6 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    СКРЪНДЗИ!!!За хилядарка,с жената,ИЗКАРАХМЕ,СЕДМИЦА,в БОДРУМ!
  • 7 Йоанна

    0 0 Отговор
    Този пък ще си намери мъж