Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 10:16 1 078 8

Обвиниха и Уорън Бийти в сексуално посегателство

  • уорън бийти-
  • холивудски актьор-
  • обвинения-
  • сексуално посегателство

85-годишният актьор все още не е отговорил на обвиненията

Обвиниха и Уорън Бийти в сексуално посегателство - 1
Снимка: БГНЕС

Жена от Луизиана обвини холивудската легенда Уорън Бийти в сексуално посегателство, съобщи тв каналът Ен Би Си, цитиран от БТА. Според показанията на Кристина Шарлот Хърш тогава тя е била едва 14-годишна.

Обвиненията на Хърш станаха основание за жалба, подадена в съд в Лос Анджелис. През 1973 г. тя срещнала Бийти на снимачната площадка. Името на актьора не се споменава официално. Вместо това има детайлно описание, от което става ясно за кого става дума: „Играл е в телевизията и в холивудски филми, включително в ролята на Клайд от „Бони и Клайд“.

През 2019 г. съд в Калифорния отвори тригодишен „прозорец“ за разглеждане на сексуални престъпления срещу деца. При други условия подобни дела със случаи назад във времето биха срещнали ограничения. Срокът за разглеждане на подобни обвинения е до 1 януари 2023 г.

85-годишният Бийти все още не е отговорил на обвиненията.

В иска на жената се твърди, че Уорън Бийти е обърнал неуместно внимание на ищцата, коментирал е външния ѝ вид, дал телефонния си номер и я е инструктирал да му се обади, когато е близо до хотела му в Лос Анджелис.

Обвиненията са за сексуално нападение и сексуално насилие. Хърш е страдала емоционално и физически. Изпитала е унижение и чувство на вина. Според твърденията ѝ Бийти разхождал тийнейджърката с автомобил, предлагал да ѝ помогне с домашните, говорил е за загуба на девствеността ѝ.

Хърш била заинтригувана от вниманието. По това време Уорън Бийти е бил на около 35 години. Позицията на възрастен, на холивудска звезда, е била използвана за въвличане на ищцата в множество сексуални контакти. Малолетната е смятала, че има романтична връзка с кинозвезда.

Искът на Хърш е за минали, настоящи и бъдещи щети, както и за покриване на разноските по делото.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 1 Отговор
    Е таА изби рибата ‼️‼️‼️
    Спомени от
    ПРЕДИ 50 години ‼️‼️‼️

    Коментиран от #3

  • 2 ха ха

    12 0 Отговор
    Сетила се Мара/от Луизиана/да се побара....след 50 години за да си осигури пари за старини.
  • 3 Верно ли

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Да се чудиш как не я е хванал вече алцхаймера :))) Била унижена и яувствала вина :))) Сигурно цял живот е страдала, че не е била малко по-голяма :)))
  • 4 Айдеее,

    7 1 Отговор
    много разврат в тъпата Америка. Ама нищо, скоро ще са под водата - ВАНГА го е казала. Е, и части от Европа, ама не и България.
  • 5 хорошо спомнить

    7 0 Отговор
    Тия (зад океана) съвсем откачиха ! Ще разглеждат иск , за нещо дето (може би , ама надали) е станало преди 50 г. ?! И тази (вече баба) защо е мълчала 50 г. ,защо не се е разпискала още тогава ?! Пусти адвокати !!! И тотално малоумна съдебна система .

    Коментиран от #6

  • 6 не я огряло

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "хорошо спомнить":

    Ами тоя актьор е най-надарения любовник в Холивуд!Говори се,че парчето му е поне 27 см и 5 см дебело,като в основата стигало до 7 см!Праскал ги е на ред!Тая явно лъже!
  • 7 Неам. думи

    0 0 Отговор
    В какъв "демократичен" свят живеем. За пари лиииииии., за много лиииииииии.
  • 8 Мая

    0 0 Отговор
    Наркомани извратеняци гадногнусни...