Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 11:45 2 882 3

Известна певица в обятията на Филип Буков (СНИМКИ)

  • филип буков-
  • виктория георгиева-
  • нова двойка-
  • прегръдки

Изпълнителката на "Евровизия" 2020 Виктория Георгиева сподели снимки в социалните мрежи, където е в прегръдките на чаровния актьор

Изпълнителката на "Евровизия" 2020 Виктория Георгиева сподели снимки в социалните мрежи, където е в прегръдките на чаровния актьор Филип Буков. На един от кадрите двамата се гушкат, а на другия Виктория се е метнала на конче върху д-р Хаджихристев от „Откраднат живот“. Появи се слух, че това може би е новата светска двойка, но засега двамата не са потвърдили или отрекли тази информация.

Освен, че Буков е отдаден на професията си, той е много добър и в домакинската работа. Родната ни звезда обича да му е чисто и подредено. За разлика от много други мъже, Буков готви, чисти и мие, качества, които всяка една жена цени.

Да припомним, че кариерата на Филип започва от боксовия ринг и преминава в изграждане на страхотна кариера в театъра и киното, пише woman.bg. Буков популярен у нас с участията си в сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“. Участва и в спектакъла „Петък вечер“.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А кой

    11 0 Отговор
    е този?
  • 2 дядо гошо

    10 0 Отговор
    Поне са се намерили.Еднакво бездарни!
  • 3 ДАаааа

    1 0 Отговор
    Тя не беше ли минала под дъгата?!