Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 15:41 2 157 3

Принц Хари имал любовна авантюра с по-възрастна риалити звезда

  • принц хари-
  • любовна авантюра-
  • риалити звезда-
  • по-възрастна жена-
  • катрин омани

Аферата се разиграла през 2006 г, когато синът на крал Чарлз III бил само на 21 години

Принц Хари имал любовна авантюра с по-възрастна риалити звезда - 1
Снимка: БГНЕС

Катрин Омани, която стана известна след риалити предаването "Истинските домакини от Вашингтон", разкри, че е излизала с Принц Хари през 2006 г.

Риалити звездата разказва за времето, прекарано с британския принц, след като научава, че Хари пише за бившите си приятелки в новата си книга - Spare.

Катрин казва, че през 2006 г. е изживяла "времето на живота си" с Принц Хари, който ѝ е дал "най-страстната целувка", която някога е получавала. Двамата се запознали в бар в Лондон, когато Хари е едва на 21 г., а Омани е с повече от десет години по-голяма от него.

Омани разказва пред "Сън", че двамата се държали като тийнейджъри по време на връзката им. Излизали на срещи и дори позирали за общи снимки във вана. Катрин дори дала на Хари прякора "бебе", защото имал навика да смуче близалки.

По онова време риалити звездата е вече разделена с бившия си съпруг Стивън, а за Хари се смята, че тъкмо е приключил дългосрочна връзка с Челси Дейви. Катрин казва, че не е сигурна дали Хари и Челси са били разделени, докато двамата са прекарвали време заедно.

"Съмнявам се, че ще бъда в книгата на Хари, тъй като принцът не може да избяга с 34-годишна майка на две деца, това просто не е редно", казва тя.

Връзката им не продължила дълго и скоро, след като отношенията им приключили, Хари сменил номера си. Омани разказва, че го видяла години по-късно, през 2009 г. на поло мач в Барбадос. Риалити звездата вече била омъжена за втория си съпруг, но Хари отишъл да я поздрави, когато я видял.

"Изживях най-хубавото си време, когато бях с Хари. Мисля, че и двамата доста се харесвахме, но той бе твърде млад за мен. Ако беше десет години по-възрастен и не беше кралска особа, щеше да бъде идеалният мъж за мен", споделя риалити звездата.

Катрин Омани е британска риалити звезда и интериорен дизайнер. Родена е в Лондон, но се мести в САЩ през 2008 г., за да се омъжи за втория си съпруг Чарлз Омани. През 2010 г. стана известна с участието си в американската риалити поредица на Bravo, пише "24 часа".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 0 Отговор
    Хари посмуква близалки, ама не бебешки.
  • 2 Ей, никога на света не е

    4 0 Отговор
    Имало толкова много палави баби и лели!
  • 3 Хасковски каунь

    0 0 Отговор
    Ще ги разведат , идиотите .