Last news in Fakti

7 Август, 2013 12:35 3 621 0

Издигат 15-метрова сцена за концерта на Лили Иванова в Лозенец

  • лили иванова-
  • миленита-
  • концерт-
  • лозенец-
  • hacienda beach

В бекстейдж зоната звездата е поискала минерална вода, чай, плодове и мед

Остават часове до ексклузивния концерт на Лили Иванова в Hacienda Beach. Почти денонощно се работи по изграждането на 15-метрова сцена, която е до самото море. Музикалното събитие на Лято 2013 се осъществява благодарение на Ендевър Ентъртеймънт и Könige Event Team.

Шоуспектакълът ще започне тази вечер от 21 ч., като първоначално на сцената ще излезе Миленита, която изгря с абсолютния хит „Черни котараци“. От пролетта на тази година талантливата изпълнителка концертира активно из клубовете в страната с новата си лайв група Funky Miracle, които също ще се изявят в Hacienda преди да излезе примата на родната поп музика. 

От няколко дни Лили е в Лозенец, но избягва всякакви публични изяви. Тя активно почива, а днес ще направи двучасова репетиция заедно със своя бенд. Лили ще зарадва отбраната публика с последните си песни, а за най-верните почитатели е подготвила и изненада, която отказва да съобщи предварително.

В бекстейдж зоната звездата е поискала да има минералана вода, чай, пресни плодове и натурален мед. Иванова е настанена в самостоятелна къща с всички екстри, а единственият човек, с когото най-популярната родна изпълнителка ще се срещне преди голямата изява, е Димитър Тодоранов - собственик на Hacienda Beach.

Освен верните фенове от България, кралицата на българския поп ще аплодират много руски и гръцки туристи, които са специално в Лозенец, за да присъстват на уникалното музикално събитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА