10 Декември, 2022 07:00 9 715 1

Вашият хороскоп за днес, 10.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте каква ще бъде съботата за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 10.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не си струва да хабите време и сили, за да убеждавате някого в правотата на съжденията си. Днес бъдете по-пестеливи. Отхвърлете задълженията, които са ви останали, за да знаете с какво точно разполагате.

Телец

Енергията направо ще извира от вас и това ще ви кара да се надценявате твърде много, да си поставяте неразрешими задачи. Опитайте се да сте по-практични и да живеете тук и сега.

Близнаци

Дори най-незначителната според вас лъжа може да има неприятни последици. По-добре кажете истината и си понесете последствията, че иначе ще стане още по-лошо.

Рак

Днес се опитайте да сте максимално активни. Така хем ще заработите нещо допълнително, хем ще се почувствате доста добре - полезни и удовлетворени. И не се концентрирайте прекалено върху външността си, бъдете по-умерено красиви ;)

Лъв

По-често си проверявайте е-мейла, там може да ви чака нещо наистина вълнуващо. Не се опитвайте да направите нещо, което никой досега не е успял, днес определено няма да ви се получи. Карайте по познатия начин с познатите неща.

Дева

Денят ще започне с интересно запознанство, което може да повлияе на целия ви по-нататъшен живот. В средата на деня смело се залавяйте дори за най-необикновените и щури проекти. Днес имате шанс да направите нещо наистина интересно.

Везни

Най-уютно ще се чувствате у дома днес в компанията на приятели. Значи решението е просто - организирате едно предколедно парти,хем и нуждата ви да слагате ред в нещата ще бъде удовлетворена.

Скорпион

Умът ви ще щрака на още по-бързи обороти, но защо ли това ще ви обърква още повече. Прекалено много зависите от чуждото мнение, а това ви прави уязвими. Не се поддавайте на манипулации.

Стрелец

Подходящ ден да сложите ред в личния си живот, доста неща сте пообъркали напоследък май. Всичко ще е съпроводено с не особено приятни разговори относно моралните ценности, но каквото сте си надробили, това ще сърбате.

Козирог

Ден на искрени обещания. Внимавайте, бъдете реалисти, не всичко, което обещавате, можете да изпълните. Май подхождате твърде несериозно към сериозните неща, а това обикновено има сериозни последствия.

Водолей

Не се задълбавайте детайлите, защото това освен загуба на време, ви кара да губите представа за общия план на нещата. Не се преуморявайте и бъдете много внимателни при работа с електрически уреди.

Риби

От вас просто ще бликат свежи идеи. Ентусиазмът ви е похвален. Ами използвайте го за похвални неща. Сега, в навечерието на Коледа има много възможности да направите неща, с които да се гордеете.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ви за ХОРОСКОП ИНФОТО УВАЖАЕМА ГОСПОЖА ВЕНЕЛИНА МАРИНОВА
    УСПЕШЕН КЪСМЕТЛИЙСКИ ПОЗИТИВЕН ДЕ Н НА ВСИЧКИ ХОРА