10 Декември, 2022 16:55 19 477 23

Алена предупреди: До дни ни застига най-мощната енергия за целия век

  • алена-
  • астрология-
  • светлана тилкова-
  • хороскоп-
  • нумерология

Астроложката съветва хората да не се тревожат от струпването на двойки в датите, което предстои съвсем скоро

Макар и силата на числата да плаши мнозина, краят на света няма да настъпи на 12 или 22 декември тази година.

За това успокои най-известната астроложка у нас Алена по повод притесненията на мнозина, че струпването на много двойки в датите и определени часове е предизвестие за трагичен край на човечеството.

"Първо да кажа, че нищо страшно няма да се случи на хората и в частност на българина. Няма да чуем нашепвания от незрими далечни вселенски приятели как чудодейно да изсипем върху клетите си глави рога на изобилието. Няма да се отвори портал във времето и рептилите да нахлуят на Земята и превърнат човека в роб. Нищо от това няма да се случи, защото в повторението на цифрите на календара няма нищо магично, което да очакваме, а си е един обикновен ден от годината. Неприятното е, че 12.12 е точно 346 ден от 2022-а, което редуцирано до просто число прави 4 - трудности, проблеми, забавяне, провал на начинания. Но спокойно - тъй като календарната година се различава от личната година на всеки от нас, това притеснително число може да е печелившо, благословено за мнозина", обясни пред "България днес" Алена.

Топастроложката прави звездна карта върху комбинацията 12.12.2022 година с час 12:12:12.

"Уви, никакви апокалиптични планетарни аспекти. Няма да ни удари астероид, ще се живее. Може и да се студува, но свикнали сме при тези цени на парното. Пет повторения на числото 12. Очевидно за някои хора дванадесетият час ще удари на 12.12 в 12:12:12 часа. Отново да успокоя - няма да се отвори тунел във времето и пространството и рептилите, съществата с тяло на човек, но покрито с люспи и глава на гущер, няма да ни поробят и няма да превърнат Земята в планета за добив на природни богатства. Ако тълкуваме само датата, в нея има две единици, пет двойки и една нула. Тълкуването на часа ще го пропусна, не защото в него се крие магичността, а защото натрупването на цифри води до прекалено крайни тълкувания. В този час, минута, секунда по-добре си мълчете. Не влизайте в спор, не отговаряйте", съветва още Алена.

И добави: "В "магическата дата" има цели пет двойки, които ни налагат насила, против волята такт, търпение, умереност. В същото време подтикват към говорене до степен на бърборене. В потока от думи мнозина ще прикриват огромната си неувереност, а други неусетно ще изрекат онова, което искат да премълчат.

"Магичното" в тази дата изисква действие и правилни решения, като налага забрана да надскачаме самите себе си и да показваме несъществуващи качества, затова я приемете като даденост в календара, а магичността ѝ подарете на децата, които вярват в приказките за магьосници и ще бъдат щастливи да знаят, че скрият ли писъмце до Дядо Коледа, той може да им изпълни желанието".

Специално за "България Днес" Алена разтълкува и 22.12.2022 година.

"Взела съм под внимание и часът 22.12.22, с което двойките стават дванадесет. На тази дата, казват, животът ни щял да се преобърне, съдби да се променят, с енергия да се презаредим, защото денят бил един от най-силните, с най-мощна енергия през целия век. Канал във времето няма да се отваря, но кармични срещи ще има, за добро или по-скоро за разплата. Числото 22 в деня е носител на кармична разплата, увеличени трудности изискване всеки от нас да развива прозорливост и предпазливост, за да си спасява кожата както може, да съхрани себе си и да знае, че на никого не може да разчита. Особено внимание е нужно на пътя, денят предполага увеличени злополуки. Като добавим и часа, отново съветвам - стойте си у дома в този час. Избягвайте разговорите. Ако семейството ви е проблемно, разделете стаите, за да не се преобърне животът ви в неочаквана и нежелана посока единствено заради заложеното от деня, а не заради мистично езотерични приумици, каквито няма", завърши професионалния си анализ Алена.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахахахахахахаахахаха

    16 1 Отговор
    ехаа ще се топлим безплатно от мощната енергия
  • 2 Ха ха

    16 2 Отговор
    Че това всеки човек го знае.
  • 3 Теле

    22 4 Отговор
    За ерекция ли си мечтае дъртата
  • 4 Гост

    33 4 Отговор
    НА ТАЯ ОВЦА КОЙ ЛИ И ПЛАЩА ЗА ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШЕ?

    Коментиран от #22

  • 5 БАЙ Курти

    13 2 Отговор
    Да очакваме ,,ретроградният МерКУРий да ни го..."....ха-ха-ха....
  • 6 Тази

    26 2 Отговор
    е голяма шарлатанка!
  • 7 Тиква

    15 4 Отговор
    Бойко на власт ли ще идва? Ти нали си негова …
  • 8 Гарабед

    14 1 Отговор
    На 22.12 очаквам 22% инфлация, единствено това е сигурно.
  • 9 Танас

    6 2 Отговор
    Ей ся вече се притесних
  • 10 мунчо

    16 2 Отговор
    Баба Светлана /т.нар. Алена/ е време да се пенсионира и да престане да досажда на хората с глупостите си
  • 11 🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️

    8 3 Отговор
    ДЪРТАТА ФАНТАЗЬОРКА ВЪВ ВИХЪР НА ФАНТАЗИЙТЕ !
  • 12 Значи

    4 3 Отговор
    Щом алената казва да стоите в къщи и да не контактувате, аз пък ви съветвам точно обратното!
    Все пак, според питагоровата матрица съм dark wizard роден на 22 и с четири 2- ки енергийно ниво....😉
    Не се страхувайте от силата на 22, тя е за добро! За силните!!!👍
  • 13 за да сте предупредени

    7 0 Отговор
    Алена предупреди: До дни ни застига най-мощната енергия за целия век.
    Нарича се: РА ДИ А ЦИ Я.
  • 14 Роза

    11 0 Отговор
    Тая толкова години се нафрашка с пари от джобовете на всякакви малоумници!Но не е виновна тя,а малоумниците!"Аз като съм те лъгала,ти защо си ми вярвала?!"-емблематична реплика!
  • 15 Асан

    5 1 Отговор
    Руса сиганка гледа на боб и на кафе 🇹🇷🤣🇻🇳
  • 16 Я да пред-

    2 1 Отговор
    скаже нещо и за Бойчо.
  • 17 Край

    4 0 Отговор
    Сатанинството се разпада. Новият световен ред идва от Бог. Всичко нечисто ще си заминава.
  • 18 лоша жена бсп

    5 0 Отговор
    на тая подлога вредна кои и суфлират айде пенсионирайте вашата алена дс
  • 19 лоша жена бсп

    2 0 Отговор
    циганката бара сърцето ви много ви ревнува ами приютете си я у вас да ви бае и гледа на кафе претенции наркомана нема дружка дет да клати ами живей при нея бе наркоман и циганка добра комбинация аре двамата откачалки се разкарат наркоман и циганка
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Име

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Пари за изпиране винаги има, а и такива неща водят до изпростяване на населението.
  • 23 МИНЬОР ПЕРНИК

    2 2 Отговор
    Алена я кажи за твоя човек бат ти бойко ще влиза ли при бай Ставри няма ли? Поне ти знаеш как са му подредени планетите на на пари ли е на затвор ли е на умирачка ли е????