Last news in Fakti

16 Декември, 2022 13:45 10 771 5

Не е за вярване как изглежда 70-годишната майка на Наоми Кембъл (СНИМКИ)

  • наоми кембъл-
  • майка-
  • като сестри

Двете по-скоро приличат на сестри, отколкото на майка и дъщеря

Не е за вярване как изглежда 70-годишната майка на Наоми Кембъл (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Тъй като светът наскоро разбра новината, че Наоми Кембъл стана майка на 50, много хора са любопитни за майката на модела, която я е отгледала и е предала добрите гени на дъщеря си. Валери Морис, която вече е на 70 години, смая феновете на дъщеря си с невероятно младежка визия! Всъщност, двете по-скоро приличат на сестри, отколкото на майка и дъщеря, пише iwoman.bg.

Валери Морис ражда Наоми Кембъл, когато е едва на 19. Тогава младата майка работи като танцьорка в трупа, която обикаля Близкия изток и Европа. Само няколко месеца след раждането на Наоми, Валери се върнала в бизнеса.

Морис трябвало да остави невръстната Наоми в Стрийтъм с майка си, но изпращала пари, за да плаща частното образование на дъщеря си.

Сега Кембъл и Морис имат много топли и близки отношения. В един от постовете си, посветен на рождения ден на майка ѝ, моделът написа:

„Благодаря, че ме доведе на този свят. И за това, че стоеше до мен безусловно през цялото време. Нека това бъде най-невероятната година на добро здраве, любов и благословии, мамо. Обичам те ужасно много“


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нормално

    7 10 Отговор
    Изглежда стара.
  • 2 Анонимен

    12 1 Отговор
    Запазена фигура.
  • 3 Няма как

    12 0 Отговор
    Наистина запазена жена, но като се вгледаш възрастта си и личи !!! Все пак браво на нейните години много от жените са си чисти тетки ! Не искам да ги обиждам, но така е станало нарицателно!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Някой

    2 2 Отговор
    На 70 си изглежда с 100кила грим ръцете не лъжат