Last news in Fakti

23 Декември, 2022 10:15 3 902 8

Ивайла Бакалова стана майка за втори път

  • ивайла бакалова-
  • весо брадата-
  • второ дете-
  • родила

Почти 20 години след като роди първата си дъщеря Рая, Ивайла отново ще гушка бебе

Една от най-красивите ни Мис България - Ивайла Бакалова стана майка на момиче, пише "19 минути". Почти 20 години след като роди първата си дъщеря Рая, Ивайла отново ще гушка бебе.

Красавицата и бебето са добре, а малката се е родила с перфектни мерки. Щастливият баща е бизнесменът и ресторантьор Веселин, известен още с прякора си Весо Брадата.

Наскоро Азис призна в ефира на bTV, че Веско и Ивайла са като съвременните Ромео и Жулиета, а любовта им е като от приказките. Въпреки, че неотдавна половинката на Ивайла имаше известни проблеми с органите на реда, двамата са истински щастлива двойка.

Ивайла успя успешно да скрие новината, че чака дете почти 8 месеца. Наскоро се появиха слухове, че е родила тайно в Дубай, но тя побърза да опровергае новината и заяви, че ако някой иска да знае нещо за нея, може просто да ѝ се обади и да попита, без да си измисля.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Смях и Сълзи

    13 4 Отговор
    да не грешите, станала е баба, има си внуче !!!
  • 3 Венета Новакова

    12 2 Отговор
    Явно не познава Кондомес!
    А и не е могла да го преглътне .!.
  • 4 Евгени от Алфапласт

    7 4 Отговор
    А моята 50 годишна вдовица така и не иска да снесе яйцето. А щерката ѝ е на 25, та нещо се замислям...
  • 5 Дрифт

    7 3 Отговор
    Ей така живеят златотърсачките и силиконовите урви, дете от този дете от онзи с наливане на кинти. Що не раждат деца от Аврам бакалина например? Абсолютна деградация в бгто.
  • 6 Анонимен

    6 2 Отговор
    Варна село ли е. Лични техни неща са. На нейните години са без деца, кое от двете предпочитате. Аз съм за първото, но стигам до заключение, че бог на такива мъже, не им дава мъжка рожба, а все момичета, което е по хубаво, но точно тия бандити все в главите им бяха и са до днес, за момчета. Дай боже всекиму да има Здраво Дете.
  • 7 Гражданин

    3 5 Отговор
    Относно златотърсачите. Тя поне е красива, а какво ще кажете за грозните селяндурки златотърсачки. Те повече ходят и от манекенките. Обират 1,2,3 мъж и си живеят, а грозно противни и неуки. Всякакви ги има. Има и красиви сдържани жени, не се спускат в многобройни връзки. До човек. До възпитание, зависи от средата, в която сте живяли но селяните не гледат, гледат да им родиш, ако ще да е най грозната на света и след това като животните мъжа да не ляга след раждане до жена си. Ивайла не е тия. Жива и здрава да е ивайла и дечицата й. Красивите жени в повечето случаи са нещастни.

    Коментиран от #8

  • 8 Хахххххх

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гражданин":

    Била красива. Да живее пластмасата и шпакловката. Дано детето й да не е същото фъфляче като нея. На стойки и чалъми мама му ще го научи.