Last news in Fakti

23 Декември, 2022 10:45 2 891 2

Дженифър Лопес разкри тайната на младежкия си външен вид

  • дженифър лопес-
  • тайна-
  • външен вид-
  • младост-
  • грижа за кожата

На първо място, певицата призова читателите да се справят с психическото състояние, тъй като то пряко засяга външния вид

 Дженифър Лопес разкри тайната на младежкия си външен вид - 1
Снимка: БГНЕС

Американската актриса и поп певица Дженифър Лопес разкри тайните на младежкия външен вид в интервю за модното списание Vogue. Материалът е публикуван на сайта на изданието, предава БГНЕС. 53-годишната знаменитост сподели подробности за грижата за кожата си, която ѝ помага да остане млада.

На първо място, певицата призова читателите да се справят с психическото състояние, тъй като то пряко засяга външния вид.

„Можете да използвате цялата козметика на света, но ако сте нещастни, тогава кожата ви ще бъде в лошо състояние. Не можеш да скриеш това, което чувстваш", каза тя.

В същото време Лопес препоръчва ежедневно почистване на лицето с пяна за измиване, както и използването на овлажняващ серум и козметика със слънцезащита SPF-30. Самата тя лично използва средствата на собствената си марка.

Лопес завърши, като посъветва всички да спят достатъчно. През септември певицата Дженифър Лопес сподели още една тайна на младостта. За да поддържа форма, поп певицата пие много вода и спи по седем-осем часа на ден. Освен това Лопес отбеляза, че не пие алкохол и никога не е пушила.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адено

    4 0 Отговор
    хром
  • 2 Венета Новакова

    3 1 Отговор
    По цялото лице ,,Белучи,, и по очилата Гучи