Last news in Fakti

24 Декември, 2022 07:00 9 615 4

Дневен хороскоп за 24.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Раците

Дневен хороскоп за 24.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес нещата ще се въртят около подготовката за Бъдни вечер. Това е хубаво,ако действително Ви харесва,ако ли не, по-добре направете нещо друго, което ще Ви зарадва повече. А с трапезата внимавайте, че така се почва зимното натрупване.

Телец

Денят е бавен и с не много добра енергетика. Най-разумно е да помислите за Рождественската вечеря. Изобщо, мисленето за храната, още повече приготвянето ѝ, винаги е добра идея.

Близнаци

През деня може да направите приказни неща в очакване на Рождество. Святата нощ наистина може да ви донесе прозрение, ако имате повече вяра.

Рак

Интересен ден Ви очаква, все пак Бъдни вечер е - тиха нощ, свята нощ предстои. Хубаво е да сте заедно с хората, които обичате тази вечер. Вече рядко има бъдник в огнището, но е по-важно да запазите огъня в сърцето си.

Лъв

Казват, че по Коледа стават чудеса. Днес за вас може би ще е един такъв специален ден, в които ще откриете човека, за когото сте бленували. Повярвайте, че приказките могат да се сбъднат.

Дева

Настроението ви вече ще е празнично и днес наистина ще стават чудеса с Вас. Това ще Ви накара да кроите мащабни планове за следващата година. Успех!

Везни

Важно е днес да не губите фокуса си, дори той да е ориентиран върху Рождественската трапеза. Не се разсейвайте с излишни дейности, правете сaмо по едно нещо.

Скорпион

Разваляте настроението на всички с вашето намръщено изражение. А вие самите можете ли да кажете защо толкова ви е криво. Не може всяка минута да получавате доказателства колко много сте обичани, приемете този факт. Пък и днес е време за по-празнични неща.

Стрелец

Днес ще ви е приятно да изпипвате нещата и да им придавате съвършен вид или почти съвършен. По-важното е да сте в мир със себе си на Рождество.

Козирог

Днес е празник, а вие сте си планирали толкова неща за вършене. Не прекалявайте, нека ангажиментите ви бъдат свързани най-вече с подготовката за празничната нощ. А в тази тиха и свята нощ внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне.

Водолей

Бъдни вечер е време да бъдете заедно със семейството, така че напревете нужното за това. Имате нужда от една такава семейна вечер,а и нощта е тиха и свята.

Риби

Ще си дадете сметка, че Господ е във Вас и то не заради нещо друго, а заради простичкия факт, че нищо не може да ви спре да творите. Хубав момент да родите някоя прекрасна идея, нали?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    бЛАГОДАРЯ ВИ ПОЗИТИВЕН КЪСМЕТЛИЙСКИ ДЕН
    ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

    Коментиран от #2

  • 2 Закон на Гинес се заплаща 25 Хил долара

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Защо не се пробваш? 62 години вземаш пенсия! За най-много години търтей, може и да гушнеш 25 хиляди, лошо ли ще ти дойдат?
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ на ПРАЗНИЦИТЕ
    ХОРА
  • 4 Риби

    2 1 Отговор
    С Господ съм на Ти, но това не му пречи да ме удря с "пръчката" по манерката, когато не слушам.