Last news in Fakti

25 Декември, 2022 07:11 7 652 0

Дневен хороскоп за 25.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде празничният ден за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 25.12.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Изненадите днес ще валят като Коледен сняг. Оставете се на чудото, дори да ви изглежда странно, нали затова е чудо. Потопете се в атмосферата и позволете на радостта да тече през вас. И така цяла година.

Телец

Честито Рождество! Денят започва да расте, чудесата също. Денят е добър по-всички показатели, споделете добрина, топлота и вие. Ден за чудеса.

Близнаци

В името на общото благо сте готови дори и някои жертви да направите. Хубаво е да си зададете все пак въпроса - кому е нужна вашата жертва, на другите или на вас. Позволете си да се порадвате и си дайте сметка колко прекрасн нещата са ви се случили през годината.

Рак

Въпреки привидното напрежение, опитайте се да виждате красивото в нещата, да отпивате от нектара, който са ви приготвили. Бъдете като пчелите, които дори сред блатото откриват прекрасното цвете, а не като мухите, които дори сред цветята ще открият купчинката, оставена от преминаващи животни.

Лъв

И вас не ви е забравил добрия старец, нали и вие не сте забравили да си пожелаете нещо хубаво в светлата Коледна нощ. Да ви е честито Рождеството. Може би най-смелите ви мечти ще станат реалност, нали е време за чудеса.

Дева

Бог се роди и заради вас,струва си да повярвате в него. Днес е ден, в който няма да можете да останете сами, но няма и да искате. Вече сте сложили символичната точка на тази година и сте готови да планирате следващата.

Везни

Да ви е честито Рождество Христово. Роди се вече и тази година, а Вие пожелахте ли си нещо в тихата и свят Коледна нощ? Настроението Ви днес ще е просто прекрасно, а и има доста места да пообиколите, че то днес и именници има.

Скорпион

Домашно похапване, семейни сбирки са си в реда за днешния ден. За вас е по-важно да има с кого да си поговорите, а тези празнични организации може да ви дойдат малко изтощително. Винаги има начин фино да се измъкнете, все пак вие сте измислили дипломацията.

Стрелец

За днес е важно да се пораздвижите, да отидете някъде, може в някое възрожденско градче, където да погледате коледарите. Това, което ще ви направи доволни е премереното разнообразие в днешния ден. И добрата организация.

Козирог

Честита Коледа! Вярвайте повече в себе си, вие наистина сте прекрасни. А днес щадете стомаха си. Толкова много вкусотии ще има за хапване, но е хубаво да се ограничавате, все пак имате крайни възможности.

Водолей

Днес ще сте прекалено внимателни, което дори на самите вас може да досади. Отпуснете душата си, все пак празник е. Позволете си да бъдете себе си, приемете се и с хубавото, и с лошото. Това е една добра отправна точка за следващата година, която току-що се е родила.

Риби

Доста мечтателно ще сте настроени днес, което е напълно в реда на нещата. Празник и мечта сякаш вървят ръка за ръка. И все пак покрай цялото мечтание е добре да включите и една практична нишка, която да украсите с мечтите си. А на следващата Коледа ще имате не само мечти, но и реални резултати.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА