30 Декември, 2022 14:28 34 115 20

Не посрещайте нова година по този начин, за да не си навлечете лош късмет

  • лош късмет-
  • тоалет-
  • празник-
  • нова година-
  • дрехи-
  • аксесоари

Според астролозите следните елементи от тоалета в празничната нощ може да уплашат или ядосат Черния воден заек, под чийто символ ще премине 2023 г.

Не посрещайте нова година по този начин, за да не си навлечете лош късмет - 1
Снимка: Shutterstock

С наближаването на най-голямата празнична вечер за годината все повече дами се чудят какво да облекат за новогодишната нощ, за да изглеждат добре и същевременно да привлекат щастието в живота си.

Да умилостивите символа на 2023 г. е много лесно, а да го разгневите - още по-лесно. Въпреки че Черният воден заек се смята за домашен любимец, някои от дрехите ви могат да го изплашат.

Ако вече сте си измислили визия си за празничната нощ, от jenata.blitz.bg съветват внимателно да премислите избраните елементи и аксесоари. В тях може да има "забранени неща", които ще изплашат Черния воден заек и ще прогонят късмета от вас.

Ето с какво не трябва да посрещате 2023 г., ако не искате тя да ви донесе само разочарования и провали:

Сребърни пръстени на дясната ръка

Малко хора знаят и обръщат внимание на такива дреболии, но е много важно на коя ръка се носят аксесоарите.

В новогодишната нощ трябва внимателно да подходите към избора на сребърни пръстени. Ако решите да го носите, не забравяйте да ги сложите на лявата ръка. Така те ще ви помогне през следващата година да придобиете стабилност и да се справите с променящия се свят.

Животински принт, особено зебра

Не си заслужава да посрещате новата година в дреха на черно-бели райета. Самата гледка на имитация на животинска кожа ще разгневи символа на годината, което без съмнение ще доведе до тъжни последици. Такова облекло като цяло ще увеличи психическото ви безпокойство.

Тоалет от естествена кожа и косъм

Всичко, свързано с животни, не трябва да се носи за празненството. Не можете да празнувате Нова година, издокарани от главата до петите и в естествена кожа и козина. Такива тоалети ще изплашат Водния заек, защото той ще види в тях не стил, а насилие над животните.

Дори екокожата няма да ви спаси от многобройните поражения и беди през 2023 г., ако се осмелите да я сложите точно на 31 декември.

Изцяло снежно бяла визия

Наивно е да предполагате, че изцяло белият тоалет е прекрасен вариант за новогодишната нощ. С подобна визия рискувате да предизвикате гнева на символа на 2023 г.

Той идва при нас от китайската митология и е важно да запомните значенията на цветовете в тази култура. Изцяло бялото облекло няма да ви направи Снежната кралица. Според източните традиции това е траурен цвят, който едва ли ще ви донесе късмет през новата година.

Евтини бижута

По-добре се отървете от всички евтини накити за тази вечер, дори да изглеждат невероятно стилни и да пасват на визията ви.

Опитайте да не носите пластмасови пръстени, както и масивни обеци с многоцветни камъни. Или заложете на истински бижута, или не носете никакви аксесоари!

Тоалет в червено, яркожълто или индиго

Символът на 2023 г. предпочита спокойните цветове. Ето защо, ако тоалетът ви е в ярки цветове, той ще се изплаши, а с него ще избягат и късмет и благополучието.

Най-доброто решение би било да се откажете от бижута и яркожълти дрехи. Златото ще ви осигури богатство и късмет, но не и фалшификатът под формата на този нюанс.

Сред "забранените" цветове е и червено. Въпреки че според китайските традиции този цвят се смята за символ на материално благополучие, по-добре е да не го носите за срещата си с новата година, защото е твърде агресивен.

Същото се отнася и за индигото. Мнозина, мислейки, че заекът е воден, ще побързат да се издокарат в тоалет с нюансите на тази стихия. Това всъщност не е много лошо решение, но е важно да запомните, че заекът обича естествеността, затова и този цвят ще привлече беди и неприятности в живота ви през новата година.

Бижута с разпръснати дребни камъчета

Ако се обърнем към астрологията, смяната на годината ще се случи под управлението на две парични планети - Венера и Юпитер. Едната от тях отговаря за любовта, другата - за просперитета.

Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система и не търпи дреболии, затова ще накаже всеки, който си позволи дързост в новогодишната нощ. Ако не искате да изпадате във финансови дупки през цялата година, заложете на бижута с големи камъни.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    60 2 Отговор
    Баба ми доживя до 154 години именно спазвайки тези "правила"
  • 2 Нашийник

    40 4 Отговор
    Дъвка за наивници.
  • 3 ха ха

    43 2 Отговор
    И най-важното дръжте колената събрани, щото водният заек може да види финансовата дупка в яркожълто и да привика Юпитер от Ледената принцеса да накаже Венера за малките камъчета на пластмасовите пръстени!

    Коментиран от #4

  • 4 ха ха

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха":

    И аз си обърках мислите. Да се чете:
    ...и да свали Юпитер от Снежната кралица за да накаже Венера за малките камъчета на пластмасовите пръстени!
  • 5 Баба Гица

    40 1 Отговор
    Ама нищо не пише за гащите.Какви трябва да са,прашки,плитки,дълбоки,килоти?Не за друго,да не разгневим заека.Няма заради едни гащи да си разваляме цялата година.
  • 6 Ина Попова

    38 1 Отговор
    Учтиво ви моля да проверите кога встъпва годината на Черния заек.
    Все още не е време да се съобразяваме с китайския хороскоп. Бъдете здрави и успешни😉❤️

    Коментиран от #7, #8

  • 7 996480

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ина Попова":

    Започва на22.01,има време.

    Коментиран от #14

  • 8 996480

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ина Попова":

    И,е под влиянието на ин енергията (вд)вода-дърво според Китайския лунен календар.Акцента е свързан с емоциите и парите най -общо.
  • 9 Жожо

    13 1 Отговор
    Много измислено, чак тъпо...
    Новата година се посреща с анализ на изминалата и с план за Новата, не с мисли за поверия и суета около визията ...
  • 10 Гоуст

    16 1 Отговор
    Доколкото разбрах от статията ,трябва да посрещнем Новата година голи и без бижута. А който има татуировка до 24:00 часа на 31 Декември 2022 да я е заличил.
  • 11 Верчето

    12 1 Отговор
    Аз много се смях и се отказах дори от пернатите пуйки ,патки , рокли и се чудя наистина какво да облека и какво да ям ,освен да си го караме голички и да рупаме марули 🤣🤣
  • 12 Гръч

    7 1 Отговор
    Извинети ама ние не отивами насекспарди а на нова година
  • 13 Taka така

    5 0 Отговор
    Пълни измислици, който прави добро добро и ще получи
  • 14 Taka така

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "996480":

    На 23 екитайската нова година или Тед във Виетнам
  • 15 Въй

    3 0 Отговор
    Айде,стига с глупостите,де! Черен заек. Това е пълна измислица.
  • 16 ......па

    5 0 Отговор
    Това се отнася само за азиатските зайци.Останалите им събратя по света не се плашат от такива глупотии.
  • 17 Бате Ачо

    3 1 Отговор
    Общо взето:
    За жени - по прашки и сутиен
    За мъжете - едни слипове
  • 18 Абе

    2 1 Отговор
    Най-добре да го посрещнеме голи, в чужда къща и със свален венчален пръстен 😂😂😂😂😂
  • 19 Бай Али Чепов

    0 0 Отговор
    Дреме ми на капата!😆
  • 20 Митра

    0 0 Отговор
    Значи язека сам го закасала здраво, направо че ода да пия едно шише сода каустик и да се свръшва.